Nekem az volt a kihívás amikor a Gyapi féle plexit megkaptam és az nem volt lyukas ,de a fejidomon már voltak.
Egy óra méricskélés volt mire neki mertem engedni a fúrót a plexinek(szépen nézett volna ki,ha szitává fúrom )
Hát én is néztem volna hogy miaz. Am tényleg jól nézett ki vele.. Meg hasznos is...
Nekem is kellene mert ritkán ülök motorra főleg nyáron. Ezért amikor megyek hosszabb úton megyek. Bár nekem erre azt mondták hogy ha 180nál tép a menetszél az egy külön feeling.. Hát nem tudom..
Ádám, erre van egy sztorim. Én amikor vettem a motort újonnan, akkor belealkudtam az árba a plexit is. Előtte csak képen láttam a gyári plexit, élőben nem. Amikor megjött a plexi, mondja a kereskedő, hogy akkor fel is rakja, irány a műhely. Kibontja a dobozt, és elkezd matricákat ragasztgatni a fejidomra. Én ott állok nagy naivan, és nézem, hát ez meg mi a frászt csinál, el nem tudtam képzelni minek kell a matrica. Aztán egyszer csak előkapott egy bazi nagy fúrót, és nekiállt fúrni a fejidomot. Wáááááá mondom ne már... Akkor esett le, hogy ehhez át kell fúrni... Ha ezt tudom, tuti nem rakok rá plexit... Amúgy marha jól nézett ki rajta, nekem tetszett nagyon, nem bántam meg, de a lelkemnek nem esett jól...
Köszi nektek még1x
Egy óra méricskélés volt mire neki mertem engedni a fúrót a plexinek(szépen nézett volna ki,ha szitává fúrom )
Nekem is kellene mert ritkán ülök motorra főleg nyáron. Ezért amikor megyek hosszabb úton megyek. Bár nekem erre azt mondták hogy ha 180nál tép a menetszél az egy külön feeling.. Hát nem tudom..
Z.
Mindjárt csinálok képet a kis plexiről is,mert most az van fent
Az én plexim alsó része fekete,az eltakarna még egy szitává fúrt fejidomot is!