Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik, de szeretném megkérdezni, hogy Kawasaki Zr-7 típusu motorra milyen kipufogó dob való? Hol kell azon megnézni, hogy milyen, vagy a hírdetésekbe mit kell figyelni? Előre is köszi a választ. Még elég kezdő vagyok.
am ha ki akarok menni külföldre motorral vannak valami extra elvárások? mert mondanak olyat hogy pl ne legyen sportdob meg ilyenek.-... Csak még sose voltam kint és nem tudom
Engem a párom, Kawás ajándékokkal lepett meg. Kawa hátizsák, Kawa óra, Kawa póló, Kawa hosszú ujjú póló, Kawás aláöltöző. Mind szép és hasznos. Anyósom meg köt egy Kawás pulóvert. Természetesen Lime zöld színben. Kawasaki Z750 felirattal.
szia
ezzel az én nejem is próbálkozott,
hol sikeresen hol nem,
és az a necces, hogy ennyiböl rengeteg minden lehet, és te nem nagyon tudsz jól dönteni,
nálunk az volt legutóbb, asszony beültetett az autóba, elvitt a motoros boltba /ünnepek elött, ami meglepi volt/ hogy válasszak, ki fizette és berakta a fa alá,
ja és a hajam kitéptem volna ha 1 power elektronikát kapok
FIGU
akkor ok,rendszamtabla ne brutalisan alljon.
Tudom nem ide tartozik, de szeretném megkérdezni, hogy Kawasaki Zr-7 típusu motorra milyen kipufogó dob való? Hol kell azon megnézni, hogy milyen, vagy a hírdetésekbe mit kell figyelni? Előre is köszi a választ. Még elég kezdő vagyok.
Ismerek par jo turat
Jó éjt!
köszi
Bivaly
Egyáltalán nem sürgős. Kösz szépen előre is.
ezzel az én nejem is próbálkozott,
hol sikeresen hol nem,
és az a necces, hogy ennyiböl rengeteg minden lehet, és te nem nagyon tudsz jól dönteni,
nálunk az volt legutóbb, asszony beültetett az autóba, elvitt a motoros boltba /ünnepek elött, ami meglepi volt/ hogy válasszak, ki fizette és berakta a fa alá,
ja és a hajam kitéptem volna ha 1 power elektronikát kapok
FIGU