Sziasztok!
Kawazsolti én érdekődtem hogy milyen olaj van gyárilag a 2004 kis Z teleszkópjában?
És milyen olajat ajánlasz?7.5w-el milyen lenne?A súlyom kb 75kg!
A válaszod előre is köszönöm!
Ez a beszéd!
Én két éve kint voltam karácsony előtt Bécsben, s meglepődve tapasztaltam,
hányan motoroznak még olyankor is! És nem robogókkal a motoros futárok...
Csak most láttam a méregetésre vonatkozó üzeneteidet, este ha hazaérek lemérek mindent.
Ma lehet kész lesz a kerekem is a felnipolirozással, majd rakok fel olyan képet, ahol látszik majd a féktárcsa is...
Anno sokat olvasgattam külföldi fórumokat, úgy rémlik, hogy a zx6 tengely 25 mm-es, a régi Z-jé pedig csak 20mm.
Az átépítés során nekem lett másik kerekem is, de amúgy két úton lehetett volna működésre bírni a régi Z-jét. Vagy úgy, hogy két persely készül a tengely végére szűkítőül a villabefogóhoz, vagy kerékcsapágyak cseréje oldotta volna meg a méretkülönbséget.
Plazer.
Igen valahol igy van,nem igenyel annyi törödest mint a 2t motorok.en szeretem nagyon,viszont h öszinte legyek a 250 cr valahogyan jobban bejött
most hétvégén még nagyon jó idő lesz, én most a hosszúhétvégén is mentem 2 nap is, ma is, holnap is azzal megyek, amíg még lehet... aztán jön a tél csak nézegetni lehet majd a motort
ezeket néztem:
Kawa
yzf426
Telre venned,vagy csak gondolkozol rajta meg?
Gyárilag 10 én vagy 15 vagy 20 raknék bele ezekre a magyar utnak nevezett .......
Kawazsolti én érdekődtem hogy milyen olaj van gyárilag a 2004 kis Z teleszkópjában?
És milyen olajat ajánlasz?7.5w-el milyen lenne?A súlyom kb 75kg!
A válaszod előre is köszönöm!
Panyo: összeraktad a szöcskéd? Kigurulnék kipróbálni holnap
Én két éve kint voltam karácsony előtt Bécsben, s meglepődve tapasztaltam,
hányan motoroznak még olyankor is! És nem robogókkal a motoros futárok...
Én a múlt héten is, illetve a héten is még motorral közlekedek! Kivéve ma...
Csak most láttam a méregetésre vonatkozó üzeneteidet, este ha hazaérek lemérek mindent.
Ma lehet kész lesz a kerekem is a felnipolirozással, majd rakok fel olyan képet, ahol látszik majd a féktárcsa is...
Anno sokat olvasgattam külföldi fórumokat, úgy rémlik, hogy a zx6 tengely 25 mm-es, a régi Z-jé pedig csak 20mm.
Az átépítés során nekem lett másik kerekem is, de amúgy két úton lehetett volna működésre bírni a régi Z-jét. Vagy úgy, hogy két persely készül a tengely végére szűkítőül a villabefogóhoz, vagy kerékcsapágyak cseréje oldotta volna meg a méretkülönbséget.
Z.
mennyiért adod a kulcsot? jó a sima z telóhoz is?
hátha betudom normálisan lőni és esetleg nem kell cserélni
Igen valahol igy van,nem igenyel annyi törödest mint a 2t motorok.en szeretem nagyon,viszont h öszinte legyek a 250 cr valahogyan jobban bejött