Az én jövő évi díjam 9 796 Ft, Union24-nél. Idén egy 20-as volt, szintén az U24-nél.
Én úgy tudom, az alkusz kalkulátor oldalak nem számolnak U24-re, csak a "sima" Unionra.
....alakul az első futómű... majd teszek fel képet. Sőt a hátsó Zx10 rugóstagról is....
én csak azt nem értem hogy miért van az hogy biztositas.hu vagy netrisk.hu nem ugyan azt az árat hozza mint pl. az unio24...pedig elvileg az lenne a lényeg hogy ott miden biztosító aktuális ajánlatait lehet látni
Hát biciklivel babettával is meg lehet halni....
Ez a tartsuk be a lépcsőket dolog szerintem. (Első saját nagymotorom TL1000 és még írogatok látod ) Rajtad múlik hogy tudsz-e uralkodni magadon és persze a motorodon..
Én úgy tudom, az alkusz kalkulátor oldalak nem számolnak U24-re, csak a "sima" Unionra.
....alakul az első futómű... majd teszek fel képet. Sőt a hátsó Zx10 rugóstagról is....
Ma voltam egy kb utolsót kerülni, hát vigyázzatok mert a temetőlátogatok.... a vasárnapi soffőrök előkerültek vigyázzatok magatokra!
persze át lehet ülni csepelbicikliről is nem feltétlen halsz meg de nagyobb az esély
amúgy meg gondolom neked is volt motoros tapasztalatod előtte max. nem ilyen nagy motorral
Ez a tartsuk be a lépcsőket dolog szerintem. (Első saját nagymotorom TL1000 és még írogatok látod ) Rajtad múlik hogy tudsz-e uralkodni magadon és persze a motorodon..