ÁÁá énse bírtam ki.. Mennem kellett gépelni. Ideiglenes rendszámtartót feldobtam addig. Teszteltem az rsv-t. Nem rossz nem rossz de a zéé akkor is jobban tetszik. hátsó fék jobb a zéén viszont az első az odabasz az rsv-n. + a Zéé nekem sokkal kezelhetőbb... minden téren.
Az enyém (szintén 05-ös) jóval kevesebbért ment el. Pedig komoly extrák voltak rajta.
Kimaradt belőle egy 16-és 17 fogas első lánckerék, gyári vezérmű tengely, stb. Ha valakit érdekel: seducertt@hotmail.com
voltam én is egyet csapatni, egyszerűen nem birtam ki, előhoztam a lakásból :P
plazer mehettem volna veled, csak korán indultál.
M2-n annyi motoros jött szembe. :P
most jut eszembe, nektek emeli 1esben az elején? nekem 8000 től egy kicsit csak elemelkedik. gyári áttétel miatt?
FElpattintottam ma a felnicsíkot meg 1-2 apróságot. Íme az eredmény.
Felnicsíkkal elvoltam 1-1,5 órát De a jó munkához idő kell... A szarhoz meg mégtöbb
Szevasz.
Mondjuk 1,2mill nem is er az tuti.Viszont van egy z 750-em eladó,nagyon baratsagos aron(szerelmes lettem egy masikba)jo allapotban.Ha esetleg erdekel.
Régótabent van a szalonba, és régóta nézegetm ezt, csak eddgi 600 -ast akartam gs -után. Aztán nemrég mentem haver UJ hornettjével. Fasza, mint a svájci óra. Meg gyönyőrű meg minden. De a fene tudja. Nem volt aza brutális amire számítottam.
Kimaradt belőle egy 16-és 17 fogas első lánckerék, gyári vezérmű tengely, stb. Ha valakit érdekel: seducertt@hotmail.com
Láttam Neked is egy szép boxid van!
Értettem Körfa!
majd mutatsz képet a kutyádról? kiváncsi vagyok milyen a boxered
plazer mehettem volna veled, csak korán indultál.
M2-n annyi motoros jött szembe. :P
most jut eszembe, nektek emeli 1esben az elején? nekem 8000 től egy kicsit csak elemelkedik. gyári áttétel miatt?
Ezt nézted!
Képen szépnek tűnik!
Kawasaki z1000/használtautó
Felnicsíkkal elvoltam 1-1,5 órát De a jó munkához idő kell... A szarhoz meg mégtöbb
Mondjuk 1,2mill nem is er az tuti.Viszont van egy z 750-em eladó,nagyon baratsagos aron(szerelmes lettem egy masikba)jo allapotban.Ha esetleg erdekel.