Olvasom, hogy motorgumiról ment a téma. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem csak akkor volt új gumim, amikor 2007-ben haza hoztam a szalonból. Az pl. nekem egyáltalán nem jött be(Dunlop Qualifier), mert okozott meglepetést néhányszor. Utána csak vágott slicket hastnáltam, igaz egy szezonban 2-t is megevett. De ott aztán nem volt gond. Már a 3. garnitúra Bridgestone Battlax-ot fogyasztottam le és csak jót tudok róla mondani. Meg hozzá kell tenni, hogy azért megbízható helyről szerzem be, párban 15000 Ft-ért.
Ajánlatok:
Biztosító Éves díj
Union Biztosító 1 921 Ft
Magyar Posta Biztosító 2 262 Ft
MKB Általános Biztosító 2 380 Ft
Signal Biztosító 2 400 Ft
Generali-Providencia Biztosító 2 530 Ft
Genertel Biztosító
A Generali Csoport direktbiztosítója
2 545 Ft
Közlekedési Biztosító Egyesület
+havi tagdíj: 150 FT (1800 Ft/év)
2 920 Ft
K&H Biztosító 3 108 Ft
Allianz Hungária Biztosító 6 120 Ft
Wabard Biztosító 12 996 Ft 12 996 Ft
Szerintem mindegyik egy pózer!
A szomszéd utcában is van egy az is nagy figura!
Az enyém június 4.én ünnepelte a 7.Születésnapját,de a kora ellenére még most is nagyon játékos!
Ő egy elég vaskos egyed!Mondjuk minden estére jut neki egy kis pizza,vagy valami finomság!
hát ez a kutya is csúcs
az összes boxer ilyen pózolós? mintha mondaná, hogy "na fotoznak, szépen merengek a távolba". gondolom ő már idősebb, jóval vaskosabb mint az enyém. nekem még csontváz :D
nekem 13 ra jött ki neked h h ilyen olcsó?
Biztosító Éves díj
Union Biztosító 1 921 Ft
Magyar Posta Biztosító 2 262 Ft
MKB Általános Biztosító 2 380 Ft
Signal Biztosító 2 400 Ft
Generali-Providencia Biztosító 2 530 Ft
Genertel Biztosító
A Generali Csoport direktbiztosítója
2 545 Ft
Közlekedési Biztosító Egyesület
+havi tagdíj: 150 FT (1800 Ft/év)
2 920 Ft
K&H Biztosító 3 108 Ft
Allianz Hungária Biztosító 6 120 Ft
Wabard Biztosító 12 996 Ft 12 996 Ft
Köszi
A szomszéd utcában is van egy az is nagy figura!
Az enyém június 4.én ünnepelte a 7.Születésnapját,de a kora ellenére még most is nagyon játékos!
Ő egy elég vaskos egyed!Mondjuk minden estére jut neki egy kis pizza,vagy valami finomság!
Nem hangos,szerintem hanem olyan kiraly melyes .imadtam,amig le nem kelletttttttt vennnnnii a rendörök miatt.[
A határon amikor jövök haza a szomszédoktól mindig mondják hogy már előre hallották hogy én jövök,megismerik a hangját felénk!
az összes boxer ilyen pózolós? mintha mondaná, hogy "na fotoznak, szépen merengek a távolba". gondolom ő már idősebb, jóval vaskosabb mint az enyém. nekem még csontváz :D
A képek ahogy ígértem Riniről!