húú én vettem 1x új gumit... a DRZ-re raktam használtat... első pályázásnál elszállt... 80e-ből úsztam meg csak a moci kárát.. +40-ért vettem egy új hátsó gumit...
jaja, az is élmény, hogy "betöröd" az uj gumit, mint a lovat :D
amugy meg, ami még para: lehet hogy az a gumi egyszer már egyszer fullra lekopott, aztán futózták. és akkor kapsz egy 20000km-t futott gumit 90%os ként :S
gumit én is tudtam olyat hogy pályáztak vele... és pl a bal oldala 30%_os volt a teteje 90 a jobb oldala meg majdnem 100%.. Csakhát nekem ilyen nem kell :D
amit én vettem azt egy német tesztcsapattól hozza a figura mentek vele 1-2 kört a pályán aztán másik gumma fel de a széle sincs elkopva stb és amik neki vannak azok tényleg szépek
hát ha te ott ilyen időben 200 fölött tekeregsz föl.... állat vagy :D
de szerintem engem föl se vinne azon a dombon 200 al. 100 kilot nem szereti az emelkedő :D
hát én ma nagyon befosva mentem. nem is csuszott igy ki, csak a biciklisek nevettek amikor elszáguldtak mellettem :):)
a "naszályringen" belőttem 160 ra aztán ugy föl. többet nem lehet szerintem ilyenkor
addig míg nem meleg szar mind... ez is melegen überalles de amikor idulok egy döntök egy picit + egy kis gáz már érzem is hogy fogog ki oldalra és csúszik a segge... szóval addig csak óvatosan, de ha meleg akkor már lehet kenni neki
de biztos van köztünk olyan aki megmondaná
amugy meg, ami még para: lehet hogy az a gumi egyszer már egyszer fullra lekopott, aztán futózták. és akkor kapsz egy 20000km-t futott gumit 90%os ként :S
mondjuk ráérünk.. sajnos :S k*rva tél
de szerintem engem föl se vinne azon a dombon 200 al. 100 kilot nem szereti az emelkedő :D
én ilyenekben mindig valami turpisságot sejtek... sajna bizalmatlan vagyok.
a "naszályringen" belőttem 160 ra aztán ugy föl. többet nem lehet szerintem ilyenkor
Jövőre énis szeretnék beruházni egy crossra.. De szigorúan 250 2T