Váááá Ma megjött a felnicsík, a rendszámtartó (Bár alakítani kell rajta), és a rendszámvilágítás is :P Csaj sajna szombat vasárnap mennünk kell dolgozni. Meg lehet hogy hétfőn is ha a főnökség igazán (barom kegyetlen kocsog lesz)
Hali Figu!
Ezt mondták már nekem, de a haveromnak szóltam hogy álljon rá az 50 100 150-re és ezeknél
51 102 152 km/h-t mutatott
erre volt egy hosszú egyenes szakasz ahol megtudtuk ezt csinálni
Szerda csütörtök az én napom volt
gyönyörű idő volt ki is használtam kb 60 km-t gurultam is egy gixeres (600) haverommal
Eddig 247km/h volt óra szerint amit legtöbbet mentem de tegnap sikerül egy kicsivel magasabbra tenni a lécet 257km/h-ra és ezt annak köszönhetem hogy -1
Nagyon zsír volt
Érdekelne hogy zx10 hátsó rugóstagot mennyibe tudsz szerezni, ill gyári z750-et be tudod e számítani, meg hátha azt is tudod hogy ez e az ami csont nélkül bemegy a Z-be. Elvileg 06-os évjáratú a jó
Csütörtökön kivonattam,Márc-31 ig
Összekalapálom a KTM et valamikor és azzal tekergek ilyen időben
én focizni megyek
gyere holnap motorozni
Valaki ma este nem jön pókerezni? ? ?
14. ker-ben 9 fél 10 körül kezdünk
Kívánság szerint lehet cserélni rugót.
Ezt mondták már nekem, de a haveromnak szóltam hogy álljon rá az 50 100 150-re és ezeknél
51 102 152 km/h-t mutatott
erre volt egy hosszú egyenes szakasz ahol megtudtuk ezt csinálni
nem akarom elrontani az örömöd
de csal az óra kb 6 %-ot mert az elsö lánckeréknél van a jeladó
más: szombaton ha 10c fölött van a hőfok Bp környéke OK
megyek motorozni
FIGU
gyönyörű idő volt ki is használtam kb 60 km-t gurultam is egy gixeres (600) haverommal
Eddig 247km/h volt óra szerint amit legtöbbet mentem de tegnap sikerül egy kicsivel magasabbra tenni a lécet 257km/h-ra és ezt annak köszönhetem hogy -1
Nagyon zsír volt
Ár:120 EUR
külön rugó is! a kívánt súly szerint
már tudom miért ez a szlogenje a mivvnek:
" Diabolic soul"
kivettem a db killert, úúúúbazz ezt minek teszik bele, hogy szivassanak!
vááááá kurva jó hangja van, motorfékre durrog nagyon áááááállat
Érdekelne hogy zx10 hátsó rugóstagot mennyibe tudsz szerezni, ill gyári z750-et be tudod e számítani, meg hátha azt is tudod hogy ez e az ami csont nélkül bemegy a Z-be. Elvileg 06-os évjáratú a jó