lenne egy kérésem a fórum tagjaihoz van olyan fórum tag akinek vvan szerszámkészlete a mociba? nekem a hátsórugostagnak a szerszáma kéne, valaki nem adná el vagy adná oda kölcsönbe?
mert amit alul lehet tekerni ott nem tudom beállítani pontosan mert vagy puha és leng vagy elég nagyokat üt. gondolkozok hátsórugostag cserén csak hát jobb lenne ha meg maradna 30.000 a zsebembe, van más helye
hmm tessék jelentkezni aki ráér egyedül nincs kedvem menni...
amúgy ma motorral jöttem nem volt vésze ma reggel nem volt olyan hideg mint tegnap meg szerencsére nem vagyok nagyon fázós, betettem a ruhába a thermo bélést sisak alá maszk ... és még a gumi is bemelegedett valamennyire... de majd délután akkor jobb lesz
szóval a lényeg a következő volt, holnap vagy holnapután nincs e kedvetek - főleg Pest és környékén lakók - menni 1 max 2. órát amikor a legmelegebb van? Pilis felé esetleg 2-esen fel Rétság Ipoly felé vagy valami hasonló, másfelé is mehetünk ha van valami ötlet!
csak kicsit drága
én ezért akarok zx10-ből mert az elvileg cuppra bemegy
Nekem az egyetlen érezhető lökés az a K&N szűrő volt.
http://shox.hu/content/kawasak...
mert amit alul lehet tekerni ott nem tudom beállítani pontosan mert vagy puha és leng vagy elég nagyokat üt. gondolkozok hátsórugostag cserén csak hát jobb lenne ha meg maradna 30.000 a zsebembe, van más helye
Nekem 2008 február óta az van benne. Azóta mentem kb 20e km-t.
Még most is megy... Mit szeretnél hallani?
Ma én is ismét motorral , de a goruláshoz sajnos nem tudok csatlakozni, mert Békéscsabán vár a kolbászfesztivál!
amúgy ma motorral jöttem nem volt vésze ma reggel nem volt olyan hideg mint tegnap meg szerencsére nem vagyok nagyon fázós, betettem a ruhába a thermo bélést sisak alá maszk ... és még a gumi is bemelegedett valamennyire... de majd délután akkor jobb lesz
Vigyazzatok ha mentek, mert sok idiota lesz az utakon!
szóval a lényeg a következő volt, holnap vagy holnapután nincs e kedvetek - főleg Pest és környékén lakók - menni 1 max 2. órát amikor a legmelegebb van? Pilis felé esetleg 2-esen fel Rétság Ipoly felé vagy valami hasonló, másfelé is mehetünk ha van valami ötlet!
@ dzradam
felnicsík miatt nehogy kivetesd a kereket, fel lehet azt raknia mocin is