hát ha lőttek egy fotót 130 helyett 200 fölött :D akkor azért nem egy olyan levelet fognak küldeni,hogy kedves motoros szemtani voltunk, hogy milyen gyorsan tudsz menni kedvenc motoroddal gratulálunk kérünk fogadd el ezt az üveg perzsgőt
én is most jöttem be feleségem ment el kocsival én is lekapartam neki a jeget a szélvédőről...de én még mocival megyek
nekem is hasonló a helyzet ha kocsival állhatok a dugóban stb. 40-45 perc mire beérek... motorral ha csak szépen gurulok akkor is bent vagyok 25 perc alatt..ha jobban húzom akkor még kevesebb
szeretem a kocsit is de jobb lenne ha nem kellene váltani, inkább legyen jó idő
Ma reggel jeges volt a mocim ülése, mikor indultam. Lehet, hogy lassan kocsival kéne járnom dolgozni? De este mindíg tök frankó az idő és ráadásul 1 óra alatt beérek, míg kocsival 1 óra 40 perc.
Engem is érdekelnének a következő dolgok (2004es) hűtőre kétoldalról kis idom valamint hasidom és üléspúp. Télen újra fogjuk fújni a Z-t és addigra össze kellene szedni a cuccokat hozzá.
Köszönöm.
Altalaban sajna csak eddig jutok...
Köszi szépen!
+1 szavazat a joidore :D
sugo motor
steve bontója
hasidomot elvileg fel lehet rakni rá az új Z750-nét is ezt itt a fórumban Basi tud csinálni őt keresd meg
üléspúpot meg keress vissza egy kicsit valaki nemrég linkelte hogy apróban hirdetik
9490
(Az 58 euro 280-al szamolva 16240+postazas)
nekem is hasonló a helyzet ha kocsival állhatok a dugóban stb. 40-45 perc mire beérek... motorral ha csak szépen gurulok akkor is bent vagyok 25 perc alatt..ha jobban húzom akkor még kevesebb
szeretem a kocsit is de jobb lenne ha nem kellene váltani, inkább legyen jó idő
Ezert a penzert nem erdemes kinlodni....
Köszönöm.
link
Z.