Baz hazafelé másfél órát mentem esőben Ráadásul enyhén sötét a plekóm és nincs esőruhám, de kedden már lesz . Totál szétáztam-szétfáztam. ma csak kurálom magam. De jó volt dumálni!
Mit tudtok az osztrák büntetési szokásokról? Ha átveszed az ajánlott levélben kiküldött felhívást, lehet még valamit tenni, hogy elkerüld a büntit?
Körfa téged fényképeztek már le?
Haver május végén járt kint, és most küldték a kedves levelet, hogy ki vezette ezt és ezt a f.r. motort...
Szerintem is jó lenne így a póló. Én holnap reggel elhúzok a Mátrába 1 hétre pihentetni. Ott nincs net, így csak jövő vasárnap tudok majd gép előtt lenni. Ha addig indítjátok a rendelést, akkor tegyétek el nekem addig, amíg jövök. Címemet majd megadom, vagy ha lesz itt számlaszám, ahová lehet utalni az összeget, akkor majd pontosítok.
Mindenkinek a legjobbakat!
Nem akarok beleszólni,de megbeszéltétek a hosszát is?
Mert a gyári 112,gondolom,ha 120 at küld szívhatsz vele míg beállítod a 112 es méretet.
Ez kell neked:D.I.D 520ZVM2 112
Hi!
Szilasligeten jelentem esik
De kit érdekel a hajam még mindíg bírja
Ti patentszemről vagy nittelőszerszámról beszéltek?
Mert szerintem ki erről ki arról
A patentszem jár a lánchoz egyben van csomagolva!
Akkor a csavar majd késöbb jön ,a lég-olajszüröt viszont már küldheted mert már cserélnem kell,a lánc az DID520 ZVM2?Nittelöszem az külön van?Elöre pedig egyel kisebb lánckerék kellene,14-es.
Itt majsán csak borult, elállt az eső. Szerintem ha ilyen marad, akkor felmegyek a ótópályán és megyek ameddig tudok. Közbe hívom a pestieket, hogy milyen az idő fent. Ha útközbe esik nagyon visszafordulok. Hihetetlen, hogy szinte mindig kawa napokkor esik....
esőgumi?
Mit tudtok az osztrák büntetési szokásokról? Ha átveszed az ajánlott levélben kiküldött felhívást, lehet még valamit tenni, hogy elkerüld a büntit?
Körfa téged fényképeztek már le?
Haver május végén járt kint, és most küldték a kedves levelet, hogy ki vezette ezt és ezt a f.r. motort...
Mindenkinek a legjobbakat!
A papírkutyák halgatnak
Én ilyet vettem és nem kell sza.kodni.
Nem tudom hogy az még jó lenne-e neked?
110es már melósabb
Mert a gyári 112,gondolom,ha 120 at küld szívhatsz vele míg beállítod a 112 es méretet.
Ez kell neked:D.I.D 520ZVM2 112
Szilasligeten jelentem esik
De kit érdekel a hajam még mindíg bírja
Ti patentszemről vagy nittelőszerszámról beszéltek?
Mert szerintem ki erről ki arról
A patentszem jár a lánchoz egyben van csomagolva!
Mennyünk fel ?!
30/8568726