kis infót kérnék ....ma sikerült levizsgáznom nagy nehezen forgalomból (ZXR a garázsba) és úgye négy munkanap után
lehet a pecvárba menni,utána az okmányirodába...de mi van akkor ha van érvényes b-s jogsim,mert gondolom elveszik azt addig amíg beleírják vagy mi.....kapok addig valami igazolást ?és abba benne van már az a-kat is?
az igen akkor te vagy itt a kmkirály (is:) Amikor fazer-em volt akkor a krisztianfz6 volt ilyen fanatikus, neki volt olyan túrája, hogy 10-12, de abból egy évben több is volt 2-4.
Hali!
Énis benevezek ha kezdők is mehetnek!
Tombland semmi gond, a kurvajó időjárás előrejelzés szerint amúgyis vihart mondott szal én lefújtam. Most hétvégén Valaki pálya?
Szerintem én elég jó áron vettem, 1-200ezerrel többért is látni használtan ezt az évjáratot, ha egyáltalán látni És ez az ami a legjobban tetszik, hogy nem sok z1000 jön szembe. Persze 100e km-rel más más lenne a helyzet
Jól hangzik. Már rendelem is Brian-től a papucsokat kakucsra! Ez tényleg jó dolog, mert bár szeretet-szeretnék motorozni pályán, még kezdő vagyok és múltkor is azon basztam el, hogy elengedtem a gyorsabbat, én meg elrontottam.... Szerintem megyek. Holnap megnézem és ha nincs tárgyalásom akkor csavez!
kis infót kérnék ....ma sikerült levizsgáznom nagy nehezen forgalomból (ZXR a garázsba) és úgye négy munkanap után
lehet a pecvárba menni,utána az okmányirodába...de mi van akkor ha van érvényes b-s jogsim,mert gondolom elveszik azt addig amíg beleírják vagy mi.....kapok addig valami igazolást ?és abba benne van már az a-kat is?
Többiek?
Énis benevezek ha kezdők is mehetnek!
Tombland semmi gond, a kurvajó időjárás előrejelzés szerint amúgyis vihart mondott szal én lefújtam. Most hétvégén Valaki pálya?