Gyerekek most 10 perce eladtam a motoromat, úgyhogy mától nincs Z-m egyik szemem sír a másik nevet
Azért ha nem baj ugyanígy írkálok majd ide, meg a következő is kawa lesz igaz zx?
Mol lánc spray egy fos, 15 km esőben és szép tiszta lesz a lánc.Enuma sokkal jobb volt, többet nem veszek Mol-t.Csak annyi az előnye, hogy kapható a Mol kutakon.
Hali!
Megint szarrá áztam szegedtől hazáig, "péntektől jó idő" kurvára az... Tombland a hétfői pályanapot elúsztatja az eső, szal ennyi, nem tudunk menni, mondjuk én Kakucsba is benne lettem volna, essetleg valami más időpont nem érdekelne valaki(ket)t?
Most kaptam a fülest, hogy idén a válság miatt elmarad a nyár. A volt kormány ellopta a jó időre szánt pénzt. Ezentúl a napos idő feláras extra lesz. Aki nyarat akar az megfelelő pénzbefizetés után kaphat nyarat 1-2-3 hetes csomagokban. Fizetni az ibusznál lehet, a mennyország tourist mellett balra a 3. ajtó ...
Ha hagyom állni akkor nem nagy gáz van a repsollal és a másikkal sem, de annak nem jut eszembe a neve most, a hondánál vettem legutóbb...
Még jó, hogy eszembejut... le is megyek gyorsan befújom, hajnalban meló...
Azért ha nem baj ugyanígy írkálok majd ide, meg a következő is kawa lesz igaz zx?