kicsit át lett hajtva úgy sokkal jobban nézz ki! majd a hétvégén letesztelem milyen, meg láttam neten is hozzá ugyan oda fémből de olyan drága volt h inkább maradt ez
láttam olyat is aki ugyan ide csinált fémből,(ugyan erre a rögzítési pontra) csak arra nem volt időm ha ez beválik marad ez, ha nem akkor majd lesz valami más
nem olyan mert nem az oldalára van hanem, a hátuljára
pl mint gsr 600 csak bőrből sztem fasza és 10 perc alatt kész
és az egyik kezével abba kapaszkodik a másikkal meg át ölel
Már elsőben átvettük 6 nem egyenlő 7. K7 és K8 a rokontípus.
Illetve még vess egy pillantást a Z lengővillájára, kerékfelfogatására (sasszeg), vagy számold össze hány dugattyú van az első féknyergekben.
...Steelhorse barátunknak volt egy kirohanása a Kawákról, nem dicsérte az új Kawákat.
Az viszont lehet, hogy neked csak a naked jön be, mert nincs rajta annyi műanyag, de a naked-eken is egyre több a műanyag. FZ6-on alig, új Z-n több, Hornet-en még több...
Nekem egyre jobban bejön a Triumph/BMW irányvonal kinézetre, de észérvek alapján burkolt lesz a következő. =-nem kell ceruzahegyező méretű lyukakból bogarakat takarítani.
Ülj fel K7-re is! Peace
Srácok, előbb volt szerencsém kipróbálni egy 1000-es K6-os gixxert, egy dolgot tudok róla mondani: aztabetyárkurvaéletbe
Még 4ben olyat tol mint a Zé 1ben.
De nem kéne, kényelmetlen (mondjon bárki bármit--gaga), fűt mint az állat és egyáltalán nincs meg benne az a precízség, mint a Kawába.
fékolajat ti mennyiért cseréltek?
Majd még én is törpölök rajt mi lenne a legjobb megoldás!
most már kicsit be van fordítva jobban nézz ki már, de arról csak köv héten tudok képet felrakni,
pl mint gsr 600 csak bőrből sztem fasza és 10 perc alatt kész
és az egyik kezével abba kapaszkodik a másikkal meg át ölel
Illetve még vess egy pillantást a Z lengővillájára, kerékfelfogatására (sasszeg), vagy számold össze hány dugattyú van az első féknyergekben.
...Steelhorse barátunknak volt egy kirohanása a Kawákról, nem dicsérte az új Kawákat.
Az viszont lehet, hogy neked csak a naked jön be, mert nincs rajta annyi műanyag, de a naked-eken is egyre több a műanyag. FZ6-on alig, új Z-n több, Hornet-en még több...
Nekem egyre jobban bejön a Triumph/BMW irányvonal kinézetre, de észérvek alapján burkolt lesz a következő. =-nem kell ceruzahegyező méretű lyukakból bogarakat takarítani.
Ülj fel K7-re is! Peace
8500/oldal
ilyet mennyiért tudsz brembo road/ racing? 04 es z750 hez
Még 4ben olyat tol mint a Zé 1ben.
De nem kéne, kényelmetlen (mondjon bárki bármit--gaga), fűt mint az állat és egyáltalán nincs meg benne az a precízség, mint a Kawába.