Vmelyik Kawás esti motorozásra igazán kijöhetnél vele, és pont tudnál a Gyapival jönni menni, mert ő meg Baj-ról jön.
Tényleg Gyapi mi a helyzet? Javulgatsz? A motorral hogy áll?
Azért azt ne feledd, hogy sokan közülünk családosak. És bizony nekik is kell programot szervezni. Meg válság is van. Így valóban nehéz összerántani mindenkit. Nekem pl. a feleségem vasárnap is megy dolgozni. És én maradok itthon vigyázni a kölkökre. Neked még könnyű. Ráadásul a párod is imád motorozni. Szerencsés vagy. De később már neked sem lesz olyan könnyű.
Ma voltam kecsón a go-kat pályán. Háát a road attack nem pályagumi arra rájöttem. Szétnyírta az oldalát és első etap 18.percében, második etap 13. percében ment el a tapadás. Kéne egy sportosabb, gumi, eddig nem merek felmenni nagyobb pályákra. H-ring szétnyírná 10 perc alatt. De ha jó lesz idő felmegyek hozzátok, mert csak pofázok itt, de még nem is találkoztunk.
közbe megtaláltam, azért köszi
2010 június 20 (vasárnap):
Vasárnap Esti motorozás 17,00 – 20,00-ig. Két csoportban, 3 x 20 perces pályára lépéssel, a végén utas motoroztatással.
Tényleg Gyapi mi a helyzet? Javulgatsz? A motorral hogy áll?
2010 június 20 (vasárnap):
Vasárnap Esti motorozás 17,00 – 20,00-ig. Két csoportban, 3 x 20 perces pályára lépéssel, a végén utas motoroztatással.