Szia!
Látom Figu már reagált
Semmit nem tudok mondani problémát. Szerintem igazából csak összetörni lehet ahhoz, hogy kipurcanjon...
Lassan 5 év alatt 35000 km-t toltam bele. Normál szervizelésen kívül semmit nem kellett vele csinálni.
Tavasszal az akksit beteszem, s az első fordulatra indul s megy.
Lányokkal nem motorozok, mert velük nem lehet őrültködni :S Ezügyben FIGU és Csucsu tudnak további információval szolgálni :))))
És nem szeretem, ha fáj a hátsóm.
Hogy milyen magaslaton napozni, nem tudom. De majdcsak elvisz valaki egyszer egy ilyen túrára :$
Hali!
Nem tudja valaki h gyári sárgás fényű kawa dobrol mivel lehet kíméletesen eltávolítani az aszfalt felverődést és a picit odaolvadt cipőtalpat:) ?
Az én szívem ugyan nem fáj :P
Biztos hideg lesz, szétülitek a feneketeket és elzsibbad a karotok, lekakil egy madár menet közben és még jól meg is fogtok fázni :)))
Én meg majd süttetem a hasam a mólómál és fagyizok :D
Jaja, jól mondod a vizes alapút használom én is, bár a régebbi volt a benzinalapú (vagy ilyesmi). Csináltam azzal is, pár alkalommal még a fazert. Az jobban le is vitte a mocskot, de én már vagy 4-5 éve nem láttam, csak az új fajtát. Bár ez is jó. Féktisztító helyett ezt a Mol-os lánctisztítót használom. Bár amikor még nemvolt pár ismerősöm féktisztítóval szedte le, nem hallottam rosszt arról sem.
Ebből nem is lesz vita szerintem itt a fórumon!
Nagyon ütősek kinézetre!
Z-n élőben még nem láttam,de egy Tounon hallottam és db killer nélkül kegyetlen volt!
Részemről okés,benne vagyok!
Egyik hétvégét megbeszéljük ami mind2nek jó és nyomathatjuk!
Sőt még ha bárkinek lenne kedve jönni a fórumról akkor részemről szívesen látnám!
Az utolsó sorral tökéletesen egyetértek
szerdán viszem Böbét doktorbácsihoz, de a többi nap még szabad csak nevezd meg a helyet és az időt szigorúan 6 után
Látom Figu már reagált
Semmit nem tudok mondani problémát. Szerintem igazából csak összetörni lehet ahhoz, hogy kipurcanjon...
Lassan 5 év alatt 35000 km-t toltam bele. Normál szervizelésen kívül semmit nem kellett vele csinálni.
Tavasszal az akksit beteszem, s az első fordulatra indul s megy.
minden más csak eszköz a cél elérése érdekében! :DDD
És nem szeretem, ha fáj a hátsóm.
Hogy milyen magaslaton napozni, nem tudom. De majdcsak elvisz valaki egyszer egy ilyen túrára :$
Toborozz egy női csapatot, de csak azért, hogy nektek is
fájjon. Szerintem 2000 m-en jobb süttetni a pocidat,
hamarabb barnul.
Üdv
G
Nem tudja valaki h gyári sárgás fényű kawa dobrol mivel lehet kíméletesen eltávolítani az aszfalt felverődést és a picit odaolvadt cipőtalpat:) ?
Biztos hideg lesz, szétülitek a feneketeket és elzsibbad a karotok, lekakil egy madár menet közben és még jól meg is fogtok fázni :)))
Én meg majd süttetem a hasam a mólómál és fagyizok :D
Csütörtökön indulunk, de csak miattad,
hogy jobban fájjon a szíved
G
Nagyon ütősek kinézetre!
Z-n élőben még nem láttam,de egy Tounon hallottam és db killer nélkül kegyetlen volt!
Egyik hétvégét megbeszéljük ami mind2nek jó és nyomathatjuk!
Sőt még ha bárkinek lenne kedve jönni a fórumról akkor részemről szívesen látnám!
A Mivv dobokat a dangerbikes forgalmazza!
Danger
Június 3-6. Berchtesgaden környékén túrázunk:)
Üdv
Gábor
szerdán viszem Böbét doktorbácsihoz, de a többi nap még szabad csak nevezd meg a helyet és az időt szigorúan 6 után
Az ember meg csak vár, csak vár...
Najó igazából nem szólhatok egy szót sem...
Bár az R6-on 283 volt óra szerint,valósan meg 256..