Én is hallottam már hogy többféle motorban vannak ,zajvédelmi ,biztonságtechnikai,etikai tiltások!És bizonyos fokozatkijelzők bizonyos modelleknél ezeket feloldják!
Pl:Busáknál a 299km/h tiltást!
Lehet... azt tudom, hogy több motorban van ilyen tiltás, lehet hogy Z.-ben nincs, úgy emlékszem mintha nekem úgy mondta volna, hogy ehhez még nem csinálták meg. De lehet, hogy a tiltásra gondolt kawalandon... hogy még nem tették bele....
A prop techesek azt mondták szinte semmi féle tiltás nincs a 2004es évjáratú Z-ben!
A félreértéseket elkerülve nem vitázni szeretnék!
Csak azt mondom amit nekem mondtak!
Lehet hogy az újabbakba került valamiféle okosság!
biztonsági tiltás van 1.-ben, nem adja le a full teljesítményt és 2. és 3. fokozatban 50km/h-nál un elhaladási tiltás van, ami szintén korlátoz valamit, hogy ne legyen nagy a hangja. Ez szinte minden fiatalabb motorban van. Viva eu és a hülye tiltásai. kedvencem a fojtott ipod, nehogy megsüketeljek...me hülye vagyok és nem tom mi a jó nekem...
Jah prop-tech fajta 18.000,- píz volt+ posta asszem 19-re jött ki. Beszéltük a környvédelmi tiltásost is, de az még nincs z750-re. Eredetvizsga mennyibe fáj sacra?
Sziasztok ! Nah fokozatkijelző! Nekem most jött meg, tegnap rendeltem meg. A szokásos autóvillamosság szerelőm rakja bele ma. Én inkább fizetek neki 1-2 e ft, mert nekem mindent ő csinált autóban és qrva igényes a srác, meg egy haverom motor gps-ét is ő csinálta és semmit nem látni, pedig neki is nakedje (mt-01) van. Tapasztalatokat holnap írok, laza teszt :) után...
Köszi.egyébként pont most néztem a neten.a pro tech dolgokat,es igen ugyan ezt találtam.18.000+posta.nekem a 23.000is ok lett volna,csak olyan köcsögül mondta,ezert nem vettem meg.szerintem ez egy profi szerelőnek 5perc melo.
Sör, Jager, szex gumi nélkül, stb...
Ugye Janika
a) 500 ccm hengerűrtartalomig >> 15 500 Ft/db
b) 500 ccm hengerűrtartalom felett >> 17 000 Ft/db
De bivaly mestertől én sem félek, mert egy jámbor, arany ember.
Pl:Busáknál a 299km/h tiltást!
Én csaptam el őt. Nem mindegy ám. És lehet hogy egy fokozatkijelző megmentett volna?
Na séta odébb, ez nem volt szép
A félreértéseket elkerülve nem vitázni szeretnék!
Csak azt mondom amit nekem mondtak!
Lehet hogy az újabbakba került valamiféle okosság!
Az enyém 13 000ig elpörög!
Ahogy Robis is említette a beszerelése gyerekjáték!
nekem a bükkbe kellene mert egy -egy kanyart,neha elvátok,ill néhat 7.be is tenném
Hol lehet beszerezni a motorodon is látható karbon deklivédőt?
Előre is köszi: