Hali!
Egy kis segitséget kérnék hátha már találkoztatok ezzel a jelenséggel. 2 esős motorozás után most valami ütmes fura rágó kopogó hang hallatszik ami gyorsul vagy lassul a sebesség változtatásával, ezért gonolom h talán a lánc adja a hangot mivel tele nemt sárral porral, lehetséges ez?
szeva
nem igen van típus hibája se a nagy, se a kicsi Z-nek
megbízhatóak motorikusan illetve futómű és fék szempontjából is
írj be a keresőbe 1-2 kulcs szót és sok mindent visszatudsz olvasni ami konkrétan érdekel
FIGU
A régi szép idők, amikor jöttem haza olaszból és a határon nem tankoltam, gondoltam ráér majd később az autópályán, előtte nyitották meg az új M7-est. Nah, a következő benzinkút Letenye után Siófokon volt... Azért időben kapcsoltam, hogy bakker ezen az autópályán nincs is benzinkút. De akkor már nagyon szugerálni kellett a fuel jelzést...
féktisztítóval mosd át, a vastagon piszkos részt kicsit kefével dörzsöéd át
száraz ruhával utána le is türölhated
aztán jöhet a lancspray
castrol v. motul.ezeket tartom jónak
egy haver a 2006-os z750étól fog hamarosan megválni
kacsorjani-t keresd meg itt a fórumon
Egy kis segitséget kérnék hátha már találkoztatok ezzel a jelenséggel. 2 esős motorozás után most valami ütmes fura rágó kopogó hang hallatszik ami gyorsul vagy lassul a sebesség változtatásával, ezért gonolom h talán a lánc adja a hangot mivel tele nemt sárral porral, lehetséges ez?
nem igen van típus hibája se a nagy, se a kicsi Z-nek
megbízhatóak motorikusan illetve futómű és fék szempontjából is
írj be a keresőbe 1-2 kulcs szót és sok mindent visszatudsz olvasni ami konkrétan érdekel
FIGU
Köszi
és nem én mentem haza
jaja volt, nagyon ütés gép...
Volt ma a kiállításon egy srác aki sárga Z750-t szeretne, beajánlottalak neki, lehet keresni fog...