Sziasztok.én is próbáltam az új Z 1000,pontosan ahogy Jani mondja,kiváló futómű,isteni fékek,erős motor.
Nagyon jó motor.Szerintem a 3milla ami kicsit sok érte....
Voltunk Roys cimbivel a Ceglédi tesztnapon
Nagyon korrektek és rendesek az ottani dolgozók én személy szerint az új z1000 és a zx10et próbáltam.
Z1000: nagyon kellemes élmény ért a próba során, kiváló futómű, nagyszerű fékek, no és ami végképp meglepett az a benne lakozó erő, nagyon ütős, egy negatívumot tudok említeni az pedig a szél... szélvédelme nagy nulla, nekem pont az álam alá vágta a szelet, és 2 kilo körül már nagyon nehezen viselhető, a 750em ahhoz képest sportmotor...
2007 előtti "régebbi" z1000 eknek van valami tipus hibájuk, vagy ami elég gyakran előbukkanó probléma? (csapágyak, fék,motorikus,lánc akármi...)
Tulajok megvannak elégedve velük
Nem tudom mi a vége a dolognak, általában 200 és 230 km között kezdek el villogni, attól függ hogy megyek éppen, és 14-15 liter között megy rá, de egyszer már tankoltam 16,5 litert is.
300 km felett nem hiszem, hogy sokat menne, max pár km.
Multkor villogástól számolva jöttem 70km-t hazafelé(rámsötétedett és nem akartam megállni tankolni)de másnap már nem indult,a bokorugróból kellett vételeznem benzint hogy életrekeljen és elmehessek megitatni.
Olyan 15liter körül tudok rá tankolni ha elkezdi a vllogást.
Hello,
Ugyan már még nincs két éve, majd az ősszel lenne...
Addigra áthidaljuk ezt a kérdést
Időpont hamarosan, még várok egy-két dolgot konkretizálódni
Nagyon jó motor.Szerintem a 3milla ami kicsit sok érte....