állítsd be a hátsó kereket normálisan, és azonnal eltűnik az oldalra húzás...
tuti nem jól állította be a tengely távolságot aki visszatette a hátsó kerekedet ott van a tengelynél a jelzés is, de legegyszerűbb ha tolómérővel kiméred, h minkét oldalt egyezzen meg a távolság... és a problémád azonnal megszűnik
Sziasztok! Teljesen új vagyok ezen az oldalon. Pár éve motorozgatok csak, 25 éves kihagyás után. Segítséget kérnék. Z 750 S-m van és úgy érzem gond van a futóművével amióta gumit cseréltettem rajta. "Fárasztó" lett a motorozás és folyamatosan ellen kell tartanom a kormányt, hogy egyenesben tartsam a gépet. Tudtok ajánlani szervízt Pécsen vagy környékén ahol műszeresen le tudják ellenőrizni? Előre is köszönöm a segítséget!
Hali!
Én az FLM kistáskáját használtam. Töröld le a a tankot, mielőtt felrakod rá. Három évig használtam, nyoma sem volt. Nagyobb tanktáska engem speciell zavar.
Tanktáskát szeretnék venni KicsiZ-re. De nem tudom milyen jó rá. Vagy elvileg mindennel kompatibilis?
Nektek milyen van, ha van?
Nem bántja a mágneses a fényezést?
nem kívánom mostanában a földet , csak ennyi
Siófokon, aztán Füreden voltam egy ismerőssel, aztán Veszprém - Szfvár felé jöttem haza. Odafele még benéztem Nadapra, ahol Maserati találkozó volt széééép kis járgányok, mondhatom
mikor lesz meg az utód remélem, bemutatod nekünk
No mi az oka a szünetelésnek merre jártatok . az jó az enyém is ott körül eszeget és nem többet én is hanyagolom a földet bár múlt hétvégén kint voltam de most annyira nem adta...
földmunka jelenleg szünetel tegnap viszont voltam egy kisebb országjáráson képzeld, még pályamatricát is vettem Tehén jól teljesített, 5,9-et evett, pedig tempóztunk rendesen
tuti nem jól állította be a tengely távolságot aki visszatette a hátsó kerekedet ott van a tengelynél a jelzés is, de legegyszerűbb ha tolómérővel kiméred, h minkét oldalt egyezzen meg a távolság... és a problémád azonnal megszűnik