Én még 2008-ban a komplett letámasztókart hagytam el rugóstól-mindenestől. Megálltam tankolni és nem tudtam letámasztani a motort, mert nem volt mivel Akkor néztem, mint a pereces
sziasztok, nem írtam még ebbe a topicba, csak lenne egy kérdésem:
2008as Z750-emben rejtélyes módon jobb hátulról mindig kiesik 1-1 csavar nem tudom mikor, már csak a garázsban veszem észre. már a kipufogóbál esett ki és tegnap vettem észre h a hátsó láncfeszítő csavarnak veszett nyoma. veletek nem történt hasonló eset? azt sem tudom mitől van, talán ott jönnek össze a rezgések?....
Hát ha a funkcióját betölti, akkos nem izgat, hogy pitbike ra való. A magura az meg 80kiló körül van, annyira azért nem vagyok profi, hogy ilyen kelljen
Zsolti hátsó kerékhez tömités vagy valami porvédőd van?
Nálam is előfordult. Másnál is.
A láncfeszítőnek a fedele veszett el? Sajnos nekem már egyik sincs meg, de nem egy nagy összegű dolog.
Csak nem F800R a kiszemelt,ill már ha jól látom megrendelt?
2008as Z750-emben rejtélyes módon jobb hátulról mindig kiesik 1-1 csavar nem tudom mikor, már csak a garázsban veszem észre. már a kipufogóbál esett ki és tegnap vettem észre h a hátsó láncfeszítő csavarnak veszett nyoma. veletek nem történt hasonló eset? azt sem tudom mitől van, talán ott jönnek össze a rezgések?....