Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, de meegvettem ennek is nagyon örülök és légyszives ne írjatok a kedvezőbb lehetőségekről!
Én XR-1100 vettem itt az apróban,M-es méretü 5db volt neki új külömbözö mintás,85 péz.
Szia Jackkkk87!

Küldtem mailen elérhetőségeket!
Kérdezz bátran, akár a fórumon, akár a megadott elérhetőségeken, ha tudok segítek.
Z.
Több lábon kell állni!
Jaja, de "C" terv a VFR
IMET-nél nyolcvan plussz az extrák... azaz majdnem ott van, hogy kilencvenöt.
he engem érdekelne egy bukógomba már kis is néztem
egy tel számot tudsz dobni és akkor felhívnálak
kössz
Köszi az infót!
köszi az infot megkérdezem!
Hello Mindenki.A plexiért sem kell angliába menni ,Gyapi azt is csinált a 2007-utániakra két méretben! A 2004-eshez hütőtakaró meg olyan drága a púpal együtt hogy az félelmetes. (De én találtam jó áron, télen még szezon elött.)
Megpróbálok ma beszélni haverral mert nemsoká jön haza és én is akarok vele hozatni 1-2 cuccot amennyiben van elképzelésed itt egy link lehet válogatni.Ha esetleg valakit még valami érdekel most szóljon vagy hallgasson örökre
E-bay. 85000 kijön egy X-lite 801RR hasonló paraméterekkel
Segítség: Aktuális a sisakvásárlás!
XR1000:m M-es, +orrvédő +pinlock 95000HUF
tudtok jobbat? Sürgős!
Üdv Roys!
Tudnál nekem valami infót adni az ebay-s megrendelésről?én is plexit akarok!egyáltalán,mi is ennek a lebonyolitása?
Gyapi, biztos nem lehet rábszélni hátsó sárvédő gyártására? Biztos rajtam kívűl is lennének páran, akiket érdekelne a dolog...
Valakinek Airbrush sisakra pár félkész minta
na fasza király az enyém marad, sőt futómű átépítésen gondolkozok most erősen
De ha 13-ast veszel panyo akkor fürgébb lesz a kecske.
13 rémlik...
A túra időpontja:Július 3-8.ig!
Aki szeretne jönni Április 10-ig döntse el maximum!
Hi all!
Valaki tudja a gyári első lánckerék fogszámát?(750/2007)
Sziasztok Firstracing cross nadrág 38-as csak utcai motorozásra használtam hibátlan állapotban új ára 31990 most áron alul eladó 9500
Hát lehet, már eléggé homályosak az emlékek. Azóta felnőtt egy generáció.