Imádom a hangját , csak néha alacsonyabb fordulaton olyan mintha rezonálna benne vmi. Ez normális?
Schnau a túra még odébb van, mikor aktuális lesz úgy is megbeszéljük itt a fórumon. Csak azért írtam már most le, mert kíváncsi vagyok a reakcióitokra.
Üdv néktek!
Én is szivesen csatlakoznék a túrához!
Sajnos még kicsit messze van a 25-30 fok,addig még 1001 variáció felmerülhetl?!Na mind1,majd lessz vmi!
Cső!
Egyenlőre a hólánc az akadálya a túrának, mivel csak hólánccal engednek be Ausztriába. A téligumit tegnap rakattam fel, de nem nagyon fog a 12mm profil mélység.
Szasz Bivaly,már azt hittem, hogy kivontak a forgalomból...
'1 perces néma csenddel emlékezzünk meg egy motoros társunkról aki tegnap vesztette életét, egy gyilkosság áldozata lett. Féltékenység miatt történt az egész. Egy üzlet elött a volt férj rátámadott a motoros társunkra illetve a csajára. A nőnek teljesen szét vágta a fejét bozótvágóval. de még el tudott menni a bejáratig é ott halt meg. A férfi (motoros) beszaladt az üzletbe a hentespultig ott gyorsan telefonált barátjainak de már késő volt. A gyilkos a védekező férfinak levágta az egyik karjáról az ujjait a másikról pedig a csuklóját és végül a fejébe állította a bozótvágót.Szörnyű de sajnos így történt. Ezt neki küldöm:http://www.youtube.com/watch?v...
Hali, valszeg én is benne lennék, meg már én is gondolkodtam egy kisebb túrában, de az csak két napos lenne. Az útvonal hasonló lenne mint tavaly Bp- Mátra- Bükk- (majd onnan nem visszafordulnánk, hanem át Szlovákia) aztán egészen Kassára. Kassán tudok egy baromi jó panziót, olcsó + zárt udvar a motoroknak. Este étterem + piálás (Kassa baromi olcsó). Aztán másnap haza. Max 800km odavissza. Az utak baromi jók, a Kassaiak kedvesek, sose találkoztam magyarellenességel, sőt minden 2. ember magyarul beszél. Ez jövő nyáron lenne vmikor aktuális, amikor nagyjából mindenki ráér.
Gyapi a bor már nálam van, Figu várlak csütörtökön, cipősdobozt nem otthon hagyni!
Csak viccelek.