Halihó!
Nem tüntem el csak sok a munka és mindem héten Nagyváradra kell mennem 3 lerekóval (Holnap is megyek )
Plussz a Ktm-et pakolom össze hátha idén még tudok eggyet sarazni vagy kettőt
Köszi Gyapi, elméletben érdekelne ez a gomba, még töröm picit a fejem.
Panyo most meg Te tüntél el mint szürke szamár..., dobj már fel egy képet a Te gombádról, hadd lássam milyen is az.
A fekete gomba a segédváz két csavarjára megy távtartóval(Panyo féle romatech).A karbonos két gombája ösze van kötve egy csövel,ami a segédváz csavarjaihoz van rögzitve hátulról.
Eddig nem is foglalkoztam vele csak most tűnt fel , hogy ha a tieden gyári fejidom van akkor az enyémen nem az van . Meg is néztem és tényleg , az enyémen z1000 fejidom van. eddig azt hittem z750 z1000az a motor,futómű,2kipufogón kívül ugyanaz , de most nézem h a fejidom is kicsit más.
Itt a képek az indexről, meg a gyapi féle rendszámtáblatartótól!
Az első indexnél nagy fényes alátéttel oldottam meg a gyári index helyén maradó lyukat. lehetett volna oda venni műanyagot de db-ja 1000 ft ez meg 10 FT volt és sztem jólnézki ez iss!
Nem tüntem el csak sok a munka és mindem héten Nagyváradra kell mennem 3 lerekóval (Holnap is megyek )
Plussz a Ktm-et pakolom össze hátha idén még tudok eggyet sarazni vagy kettőt
Hát mondjuk ugy! Szentgotthárdi vagyok de járok Zeg felé néha...
Tegnap környékbeli vagy? mármint a rendszámtábla keretről ítélve.
Én zalaegerszegi....
Panyo most meg Te tüntél el mint szürke szamár..., dobj már fel egy képet a Te gombádról, hadd lássam milyen is az.
ár:50.000.-Ft
Éredeklődni: racingbazar@freemail.hu
A karbonost csak a sajátodra gyártottad,vagy van belöle eladó is?!
ha van,akkor nekem kell!
Gomba alkalmi vétel, vagy most már lesz fixen? 2003-as Z-1000re felmegy?
Csoki
A.
de azok a felnik!nagyon faszássan néznek ki!
de a fara (a hátsó lámpa valahogy fura nekem)?!nem?
ez a fekete gomba eredetileg a segéd váz 2 csavarjára menne vagy alatta mint a saját gépeden?
Faja nagyon
nekem tetszik, és igen a kipufogó a gyenge láncszem
Gyapi frankó a gombesz !
FIGU
Gomba valakinek?7000 ft párban!
http://www.youtube.com/watch?v...
Egyébként a Z-k is jók lesznek! :)
Üdv
Az első indexnél nagy fényes alátéttel oldottam meg a gyári index helyén maradó lyukat. lehetett volna oda venni műanyagot de db-ja 1000 ft ez meg 10 FT volt és sztem jólnézki ez iss!