A gombákat már eladtam,de készülőben van a következő páros.Hoszabb csavarok járnak hozzá távtartóval.Bizonytalan mikor járok pesten,de ha megyek felhívlak elötte.
Gyapi, nem jársz mostanában majd pesten? Esetleg szemrevételezném azt a fekete bukógombát. Jól értelmeztem, hogy csavarokat is prezentálsz hozzá vagy maradhat az eredeti?
Szia!
Jóval kényelmesebb,főleg az utasülés lett mókolva 3cm es memory szivacs került a gyárira+a műbőrön is volt fél centi sima szivacs.
A vezető ülésre 1 centis szivacs lett rakva persze a meglévőre.
Egy volt osztálytársam csinálta ő még nagyon benne van a szakmában(kárpitos)nekem eddig nem volt ipari varrógépem amivel ilyet át is lehet varni,de most már van már csak a villanyszerelőnek kéne idetalálni(380v) nem nagyon sikerül neki
Jóval kényelmesebb,főleg az utasülés lett mókolva 3cm es memory szivacs került a gyárira+a műbőrön is volt fél centi sima szivacs.
A vezető ülésre 1 centis szivacs lett rakva persze a meglévőre.
Egy volt osztálytársam csinálta ő még nagyon benne van a szakmában(kárpitos)nekem eddig nem volt ipari varrógépem amivel ilyet át is lehet varni,de most már van már csak a villanyszerelőnek kéne idetalálni(380v) nem nagyon sikerül neki
Köszönöm,de olcsóbbat keresek,gondoltam bontós árnál olcsóbban adod
Lábtartók kellenek, adsz egy telefonszámot amin a részleteket meg tudjuk beszélni?
akkor köszönöm szépen, de én sajnos passzolok a hátsó ülés tekintetében. 30 Euro-t szánok max a projektre, úgyhogy maradok fapados.
Elsö ülés van eladó?
Fórumtársak én is beléptem az ülésmizériába...
Képek az ágyúkról:
Jó éjt...
Vagány lesz. Meg főleg egyedi...