Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én eddig csöndben figyeltem a fejleményeket, de úgy vélem nem fognak elzavarni...

Panyo vagy Többiek!
Mikor lenne az indulás? Pont aznap estére hívtam meg Tiestot meg kéne hallgatnom van-e valami köze a lemez tekergetéshez!
én is mehetek?
Na ebből úgy néz ki, hogy Mátra lesz!
Ha csak 300 km lenne, minden második nap otthon lennék. Fehérvártól 860 km. Brno-ig ismered az utat, utánna Prágáig még szarabb a cseh pálya, szétrázza az agyamat.
itt nézz(etek) szét, érdekes cuccok:
www.fc-moto.de
kösz, jól nézünk ki
vagy már te kint vagy megint
gondolom fasza kis masina lehet
most én is egyre jobban vacilálok a csere mellett
az a gáz baszott messze van 300 km körül...
CsŐ János!
Köszi a képeket!
Nincs kedvetek inkább erre jönni?
Béreltem egy mozdonyt (GTR1400) múlt hétvégén, lehet, hogy öregszem, vagy germanizálódok, de egész jó volt.
Csináltam egy szavazást, arról, hogy merre guruljunk!

Merre guruljunk?

Nyomkodjatok, aztán jövőhéten meglátjuk
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Mátra a legszórakoztatóbb és viszonylag Pesthez közel is van, de senkit nem akarok befolyásolni ...
akkor maradjunk a Kékestető, Eger témánál, jók a képek
ez az ötlet nekem is tetszik, nekem a dunántúl kicsit messze van...
Kékestető, Eger jó, sőt még a Mecsek is, Balaton no
Sziasztok, egy ilyesmi kiruccanásban én is lehet benne lennék, suliban leszek 12-én, de még nem tom meddig...
hú bazzeg elefelejtettem megy a munka nagyon, ki is ment a fejemből de nemsoká felteszem, ma ugyanis ráérek
Sziasztok!Nekem sajnos egyenlőre úgy tűnik hogy a szeptember 12
nem jön össze!Dolgozok!
Majd legközelebb remélem!
Mi lesz a fényképekkel?
nekem is kb ez
szerintem valami balaton körüli gurulás vagy ha le akartok idáig jönni akkor tesztelhetitek a mecseki szakaszt :)
Nekem ez az útvonal lenne a legideálisabb!
Egyébként hová akarunk görögni? Kékestető, Eger? pl.
Hali!

Az én futóművem marad, teljesen megfelelő, bár van zx-10-es első telóm is,az 43-as szár átmérőjű és fekete a szár, viszont ahoz másik alsókifli kell,mert nem ugyanaz a méret,vagy a mostanit kellene felmaratni,de az meg lehet necces ! annyira már nem akarom buzizni!

Az ülésből a csíkot egy jó kárpitos ki tudja cserélni , nem gond...
cső midas
mit raksz a gépezetbe a zx6 futómű helyett?

szerinted az ülés zöld csíkjai kioperálhatók?
Sziasztok!

Ha vkinek szüksége lenne :

Ülés: 35.000
kormteló: 45.000

Ill. van egy eladó komplett első futómű,fékkel,alsó-felső kiflivel,kúpgörgős kormánycsapággyal, a telóba természetesen új szimering,porvédő,olaj !
Bocsi, hogy nem hívtalak vissza, kicsit viharos és hosszú volt a nap. Amit közben megnéztünk, hogy a Z1000 és a ZZR pumpája is 5/8"-os tehát igazából nem megyek vele semmire. A 636-ét meg eladták előlem...