Az hálás feladat és biztosan érdekes is.Leszereltem és most melót keresek.Nem nagyon van de azért keresek szorgalmasan.Váltottam motort is,nem volt rossz az sv de 200kilóméter után szét akart hullani a derekam pedig nem volt egy vér sportmotor...Vettem egy tuonot az nyomtékos és v2-es is egyben.Bevált a z750?
Béke van! illetve dolgozunk rajta. Összekötök az ISAF-felé Potsdamban.
Az eszköz otthon (Fehérváron) van, holnap megyek haza, remélem pénteken jó idő lesz és csapok egy kanyart a lime-party felé. ...ha az főnökasszon is jóváhagyja.
És te? Leszereltél?
Szevasztok!
Van eladóba egy pár akrapovics kipufogóm.Nekem tuono-ra volt felrakva de egy kis átalakítással felmegy szerintem z1000-re is.
Irányára:100eft
Akit érdekel..:30/9089573
Széles utat mindenkinek!
Sziasztok!
Most olvasom, hogy mit műveltél... szép volt.
Holnap indulok haza Potsdamból, remélem pénteken találkozunk, már ha beindul a fűnyíróm . Július óta nem volt hozzá szerencsém .
Mantással pedig szerintem már találkoztam egy rövid biccentés elejéig májusban Mátraházán, három jahama kíséretében voltam.
Hi all!
Szigetszentmiklósi benzinkút/mc donalds mint múltkor?
14:00?
Jah kinek volt kormánymagasítója a ringen?asszem narancs z
Gondoltam csinálok eggyet,de nem egyszerű
Kicsit nagy, de egy mester szerint megódjuk' Túrázni nem ártana egy hosszabb lábtartó...Ringre még ne hozd mert nem lesz mivel elvinni, de sógoros körrel megoldjuk a jövő héten
már ideje, h idetoltad a képed már kezdtem aggódni
okvetlen gyere pénteken, nagyon fasza idő lesz
Épp igyekeznünk kellett. De a Lime partin lehet, hogy összefutunk!
Milyen 9000-nél elváltani? Jah....muszály
Az eszköz otthon (Fehérváron) van, holnap megyek haza, remélem pénteken jó idő lesz és csapok egy kanyart a lime-party felé. ...ha az főnökasszon is jóváhagyja.
És te? Leszereltél?
Persze,hogy én vagyok az.Mi a helyzet arrafelé?Milyen a vas?
Te lennél? Megismerem a motorod, na meg az orcádat.
Szkopje 2004?!
Van eladóba egy pár akrapovics kipufogóm.Nekem tuono-ra volt felrakva de egy kis átalakítással felmegy szerintem z1000-re is.
Irányára:100eft
Akit érdekel..:30/9089573
Széles utat mindenkinek!
Most olvasom, hogy mit műveltél... szép volt.
Holnap indulok haza Potsdamból, remélem pénteken találkozunk, már ha beindul a fűnyíróm . Július óta nem volt hozzá szerencsém .
Mantással pedig szerintem már találkoztam egy rövid biccentés elejéig májusban Mátraházán, három jahama kíséretében voltam.
Szigetszentmiklósi benzinkút/mc donalds mint múltkor?
14:00?
Jah kinek volt kormánymagasítója a ringen?asszem narancs z
Gondoltam csinálok eggyet,de nem egyszerű
Nem lángos volt
Mi van veled?Miért nem álltatok meg?
Se ha kint leszel mindenképp összefutunk