Sziasztok!
Ma kicseréltem egy haverrom segítségével a gyertyákat és a légszűrőt,amit felváltott egy szivacsos sportszűrő
Nem gondoltam volna,hogy fél óra alatt ki lehet cserélni,én már bontottam volna a hűtőt,de nem kell pedig a szervízbe kiveszik tudtommal vagy csak duma ?
Kedden kap friss olajat és mehet a Ringre
2007-es Z750 ról/ból/ből/hoz ( az ismert ok miatt ) vannak eladó bontott motyóim.
Hátsó felni, szürke, karcmentes ( csapágyak benne ) : 5.000 Ft
Leömlő, benne a lambdaszonda és a katalizátor : 20.000 Ft
Hűtőventillátor : 5000 Ft
Levegőszűrő ház, gyári levegőszűrővel : 5000 Ft
Hátsó fék nyereg-tácsa, első fék nyergek ( tárcsák nélkül ), gyári fékcsövek, gyári fékbetétek ( 8000 km-rel ) : 30.000 Ft
Hátsó rugóstag és villa : 30.000 Ft
Hátsó lámpa : 5000 Ft
Utas lábtartók ( mindkét oldali ) : 10.000 Ft
Motor vezérlő computer : 50.000 Ft
AC pumpa, üzemanyagszint jelző : 30.000 Ft
Karburátor sor : 30.000 Ft
Hátsó és oldalsó műanyag elemek, fekete ( ami sérült az is javítható, hűtőtakaró már nincs ) : 10.000 Ft
Ami nincs a listán, az NINCS, senki ne is kérdezze, köszönöm.
Dehogy nem, fogsz még te is így menni, nem kell más csak tapadós gumi, meg gyakorlás és gyakorlás meg megint csak gyakorlás. A köridőt még nem mértem mert nincs mérőm, én is kíváncsi vagyok mennyi, lenne.
• Sármellék Gyorsulás!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!
Felnicsíkot bebuktam, ezt a piroshoz fekte felni kombót már csak rontja....de érdekes a narancsokon jól néz ki Lehet a piros teszi, ezt nagyon nehéz nem búcsúsan csinosítani....
hánytól kezdődik a VEM?
mikorra érjek oda:?
ajjjuspuffok
Hogy ízlett a lángos?
Ma kicseréltem egy haverrom segítségével a gyertyákat és a légszűrőt,amit felváltott egy szivacsos sportszűrő
Nem gondoltam volna,hogy fél óra alatt ki lehet cserélni,én már bontottam volna a hűtőt,de nem kell pedig a szervízbe kiveszik tudtommal vagy csak duma ?
Kedden kap friss olajat és mehet a Ringre
2007-es Z750 ról/ból/ből/hoz ( az ismert ok miatt ) vannak eladó bontott motyóim.
Hátsó felni, szürke, karcmentes ( csapágyak benne ) : 5.000 Ft
Leömlő, benne a lambdaszonda és a katalizátor : 20.000 Ft
Hűtőventillátor : 5000 Ft
Levegőszűrő ház, gyári levegőszűrővel : 5000 Ft
Hátsó fék nyereg-tácsa, első fék nyergek ( tárcsák nélkül ), gyári fékcsövek, gyári fékbetétek ( 8000 km-rel ) : 30.000 Ft
Hátsó rugóstag és villa : 30.000 Ft
Hátsó lámpa : 5000 Ft
Utas lábtartók ( mindkét oldali ) : 10.000 Ft
Motor vezérlő computer : 50.000 Ft
AC pumpa, üzemanyagszint jelző : 30.000 Ft
Karburátor sor : 30.000 Ft
Hátsó és oldalsó műanyag elemek, fekete ( ami sérült az is javítható, hűtőtakaró már nincs ) : 10.000 Ft
Ami nincs a listán, az NINCS, senki ne is kérdezze, köszönöm.
Érdeklődni nálam
+36305766662
knapeti@gmail.com
de a fuchs az a kawa olaj az biztos
Olajból pedig ezt ajánlgattátok itt a topicban ugye?
"Fuchs Silkolene Comp 4 Electrosyntec 10W40"
bármilyen motoros boltba be tudod szerezni, vagy ha neten akarod itt: olajshop
Azt mondja meg nekem légyszíves valaki, hogy milyen márkájú és/vagy milyen típusú a gyári olajszűrő. Hol tudok venni? Egy linket nagyon megköszönnék!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!
Kapunyitás: 09:00
Gyorsulásra nevezés: 10:00-15:00
Döntők: 18:00
Néhány program...
-1000LE-s Chevy Nova Dragster
-Drift
-Drift taxi
-Streetfighter show
-Pocket race
-Lábad derby futóverseny 402 méteren
Belépő: 1400HUF
Nevezési díj: 1000HUF
Drift taxi: 3000HUF
remélem jön ez a jóképességű fotós srác is, aztán köszörülök én is egy párat
Sose merek majd így menni!
Mennyi a köridőd?
Amúgy én teljesen le szoktam engedni az oilt (hagyom 1éjszakát lecsöpögni )és akkor majdnem 3,9l fér a régebbi kicsibe.