Ma délután, olyan fél6 körül jött velem szemben a Budai alsó rakparton egy nagyon zöld kisZ. Esetleg innen valaki? Üzenem neki, hogy motorozáshoz tessék rendesen felöltözni...
Hi!
Ahogy Janika írta kb. 30-40 fő a lassú csoportban, de úgy nézett ki, hogy mi voltunk a leggyengébb gépekkel a többi R1, R6, busa, gixer1000, gixer600, zx10, zx6 stb.… de ez a pályán nem sokat jelentett. Sokkal nyugodtabban lehet moccolni mint a kawa estin, azt a 10 ezret megéri.
Azért az jobb arány, mint a nyílt nap!
Ezért már szívesen áldozik az ember.
Legközelebb valahogy kivergődök én is, állandóan ezen jár a fejem...
Pedig még van mit tanulni/gyakorolni bőven...
Szeva!
Csak most jutottam gép közelbe, mert melóztam. Én is rendben hazaértem. Faxa volt a moccolás. összehozhatnánk még szeptemberben is egy ilyen napot. Pénteken folyt. köv.
Jó kondiban? Ne viccelj. Az az idő jó régen elmúlt. Akkor meg sem izzadtam volna...
Ezer köszönet hogy tartottad a cuccot!
Vazze,jó kondiba vagy .Unokaöccsel nyögtünk rendesen mire a helyére cuccoltuk.
( nem te kérted korábban, hogy tegyem félre egy ismerősödnek? lehet keverlek valakivel... , mindenesetre senki sem jelentkezett azóta értük )
Semmiképp sem sajálnám azt a pénzt, mert az a tömeg szerintem nagyobb rizikót jelent, mint 10e....
A tudás többet jelent sokszor, mint a teljesítmény... Láttam már Varadéróval alázni E-Ringen traileren érkezett pályamocit...
Ahogy Janika írta kb. 30-40 fő a lassú csoportban, de úgy nézett ki, hogy mi voltunk a leggyengébb gépekkel a többi R1, R6, busa, gixer1000, gixer600, zx10, zx6 stb.… de ez a pályán nem sokat jelentett. Sokkal nyugodtabban lehet moccolni mint a kawa estin, azt a 10 ezret megéri.
Z750 a 2.
Ezért már szívesen áldozik az ember.
Legközelebb valahogy kivergődök én is, állandóan ezen jár a fejem...
Pedig még van mit tanulni/gyakorolni bőven...
de nemtom pontosan, hátha mantas koma jobban tudja
Mennyien voltak a pályán? Gondolom, nem volt akkora tumultus?
Csak most jutottam gép közelbe, mert melóztam. Én is rendben hazaértem. Faxa volt a moccolás. összehozhatnánk még szeptemberben is egy ilyen napot. Pénteken folyt. köv.
mi hazaértünk, baszott jó motorozás volt
kösz a tippet és a biztatást, megérte koptató lent