Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pénteki Lime Party előtt összegurulunk megint valahol?
Igazán nincs mit. Mondtam telefonban, megbeszéltük, úgy lesz.

Jó kondiban? Ne viccelj. Az az idő jó régen elmúlt. Akkor meg sem izzadtam volna...
Semmi gond. Szerencsére még megvan. Holnap lemérem és küldöm a méretet. Képem van róla, ha az segít esetleg.
Knapet!
Ezer köszönet hogy tartottad a cuccot!
Vazze,jó kondiba vagy .Unokaöccsel nyögtünk rendesen mire a helyére cuccoltuk.
De de én vótam, csak a srácnak befulladt a motorépítő terve...válság meg minden...Én meg valamiért belekerültem ebbe
Ma délután, olyan fél6 körül jött velem szemben a Budai alsó rakparton egy nagyon zöld kisZ. Esetleg innen valaki? Üzenem neki, hogy motorozáshoz tessék rendesen felöltözni...
Meghát! Mármint mérném...

( nem te kérted korábban, hogy tegyem félre egy ismerősödnek? lehet keverlek valakivel... , mindenesetre senki sem jelentkezett azóta értük )
Megmérnéd nekem a lábtartóknál a furattávolságot?
Szia!
Semmiképp sem sajálnám azt a pénzt, mert az a tömeg szerintem nagyobb rizikót jelent, mint 10e....

A tudás többet jelent sokszor, mint a teljesítmény... Láttam már Varadéróval alázni E-Ringen traileren érkezett pályamocit...
szívesen máskor is
Hi!
Ahogy Janika írta kb. 30-40 fő a lassú csoportban, de úgy nézett ki, hogy mi voltunk a leggyengébb gépekkel a többi R1, R6, busa, gixer1000, gixer600, zx10, zx6 stb.… de ez a pályán nem sokat jelentett. Sokkal nyugodtabban lehet moccolni mint a kawa estin, azt a 10 ezret megéri.
nekem végre sikerült a térdkoptató letétel, mostmár minden kanyarba lentvan, ezer köszönet mantasnak a tanácsadásért
Azért az jobb arány, mint a nyílt nap!
Ezért már szívesen áldozik az ember.
Legközelebb valahogy kivergődök én is, állandóan ezen jár a fejem...
Pedig még van mit tanulni/gyakorolni bőven...
sztem egy csoportban max 25-30an lehettünk
de nemtom pontosan, hátha mantas koma jobban tudja
hát ez jó kérdés, de a kawa esti motorozáshoz képest negyede volt itt lehetett a saját tempót diktálni simán
Szevasztok!
Mennyien voltak a pályán? Gondolom, nem volt akkora tumultus?
oké én benne vagyok, szeptemberbe összehozunk még egy ilyet
Szeva!
Csak most jutottam gép közelbe, mert melóztam. Én is rendben hazaértem. Faxa volt a moccolás. összehozhatnánk még szeptemberben is egy ilyen napot. Pénteken folyt. köv.
Hali,tudna valaki segíteni hogy mennyi olajat kell belerakni az első futóműbe 2005 z750 !
egy-két kép tegnapról
na mivan már
hazaértél koma
mi hazaértünk, baszott jó motorozás volt
kösz a tippet és a biztatást, megérte koptató lent
rendben negyed körül ott leszek