Én benne vagyok. Bár nem tudom melyik a Szigetszentmiklósi lehajtó, de Pestről jövök kifelé, mert itt dolgozom bennt a gépet már a hétvégén felhoztam.
Nekem is csak ismerkedős lesz ez a dolog. Nem tudom hányan ismeritek a völgyhíd keleti felhajtóját. Ott szoktam gyakorolni, ha arra járok. Aki volt ott tudja , hogy mit jelent. Nem vagyok túl jó ezért mindenképpen a kezdőt választom, legfeljebb legközelebb feljebb megyek egy csoporttal.
Az lett volna még a kérdésem, hogy esetleg Power Commandert nem tud valaki? A megvásárlás előtt volt a gépben, de akkor nem volt pénzem megvenni. Mostanában sok jót hallok róla.
Előre is köszönöm ha csatlakozhatok hozzátok, és ha mégis jönnek a srácok, akkor velük is megbeszélem, hogy találkozzunk ott ahol mondjátok.
Mater,Szomszéd,Mantas,Bituman,Stevesaki,Gyapi,Figu,Robi
s,
Mi találkozhatnánk a M0 Szigetszentmiklósi lejárónál mondjuk fél 4 kor
a többiek Agentbulu,Tozsó,Kacsorjanika,Tomlamb és még aki jön csatlakoznának hozzánk valahola az új 0-s on
Azért a korai időpont,hogy legyen idő dumálni,ha kiértünk a ringre!
Vélemény?
Ki jön még?Csucsu?Jenil?Soma74cpt?Borso?Motorino?Gyikarc01?Tee
bee itthon vagy még?elfelejtettem írni
Bpről megyek. De előtte egy csoportos találkozónak nagyon örülnék.
peetsp: Van egy egri jó barátom (egy GSX-F 750), aki minden évben ment eddig, idén is tervezi, viszont nem tud kivel, mindenki nyaral vagy más elfoglaltsága van. Ha gondolod megadom a számát aztán beszélj vele. Nekem hétvégén azt mondta, hogy ha kerítésen kívülről nézed, akkor 35ből meg lehet úszni.
Sziasztok!
Volt már vki Brno-ban MotoGp-n kempingben? Tervezzük, hogy újra kimegyünk de eddig métg nem próbáltuk ki egyik évben sem a helyi kempinget.
Az érdekelne, hogy milyen tarifával kell számolni egy éjszakát?
Valamint ha van egyéb hasznos jó tanács az is érdekelne!
Köszi!
Itt azért mennek pályamotorokkal is, akiknek nem nagy gond, ha elcsúsznak. Először lehet, hogy érdemes a lassabb csoport. Az sem lassú. Ott is döntenek szépen. Itt nem kell aggódni a felhordás miatt, ezért bátrabbak.
Hali,
Bocsi, nem tudom mit néztem, de az előbb nem találtam meg az aprók között, miközben a linked is oda mutat...
Az S-hez azért egy próba célszerű, mert annak gyárilag egyben van a két ülés...
Nincs is rajta csak a fotó kedvéért tettem rá fel raktam már egy jó ideje . van is egy érdeklődőm egy Pécsi neki z750 S van meg is venné ha biztos lenne,hogy jó rá de szerintem jó rá ahogy néztem az ülés ugyan az a felfogatás....
Én benne vagyok. Bár nem tudom melyik a Szigetszentmiklósi lehajtó, de Pestről jövök kifelé, mert itt dolgozom bennt a gépet már a hétvégén felhoztam.
Nekem is csak ismerkedős lesz ez a dolog. Nem tudom hányan ismeritek a völgyhíd keleti felhajtóját. Ott szoktam gyakorolni, ha arra járok. Aki volt ott tudja , hogy mit jelent. Nem vagyok túl jó ezért mindenképpen a kezdőt választom, legfeljebb legközelebb feljebb megyek egy csoporttal.
Az lett volna még a kérdésem, hogy esetleg Power Commandert nem tud valaki? A megvásárlás előtt volt a gépben, de akkor nem volt pénzem megvenni. Mostanában sok jót hallok róla.
Előre is köszönöm ha csatlakozhatok hozzátok, és ha mégis jönnek a srácok, akkor velük is megbeszélem, hogy találkozzunk ott ahol mondjátok.
Üdv: mater