Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké akkor fél kettőkor a fegyverneki kúton ott leszek.
én már reggel 9-re megyek a ringre erste motoros akadémiás moccolásra és már nem megyek haza
Hi!
Én mégse megyek az M0-s lehajtóhoz, mert Egerből fogok menni. Mantas összefutunk vhol?
megprobálom most nem elkésni
OK, addigra én is ott leszek.
Hali Figu!
Adatlapomon van az emilcimem,ird meg hova küldhetem a lánckereket!
Én sajna nem leszek fönt a zöld partin.
Hali!
Lekapom róla és eljuttatom Figu mesternek.
akkor legalább tudunk egy jót majd koketálni ha kijössz
hali!
én megyek fehérvárról, de még nem tudom, hogy mikor...
fél2kor Fegyin a Mol kúton!
15től van a regisztráció, sztem akkor 3 és negyed 4 közt ott leszek a kúton, mgefelel neked?
az szerintem nekem is
Megadom az összes elérhetőségemet,de ha akarod az induló időpontját ide a fórumra is írhatod

email:t9210@freemail.hu
Tel:06203417552
Hali cimbi!
Pénteken mikor találkozunk a ringes kúton?
Hali!

A váltón rajta maradt az első lánckerék, amit már jó régen odaígértem Figu-nak. Ha sikerülne leoperálni róla és valahogy eljuttatni neki, roppant hálás lennék!

Köszi!
Bakker nyakker...

Egy darabig szenvedtem az első lánckerékkel, aztán meg is feledkeztem róla, a napokban meg elvitték a motorblokkot. Rajta maradt... Motorino vitte el, mindjárt üzenek neki, hogy ha sikerül levennie, akkor valahogy juttassa el hozzád... baszki... A lánc és a hátsó lánckerék, illetve a gyári első lánckerék zacsiban van neked.
GreeN
ma láttalak Debben, fel voltál pakolva rendesen, gondolom madarasra cuccoltatok, bból kiindulva h vittétek Papp Laci dragját
Szia te mindent háromszor mondassz el?
ha akarod kinyomtatod, ha nem akkor nem a helyszínen is ki lehet tölteni én mindig ott szoktam...
húzzál már innen a hírdetéseddel, menj a megfelelő topikba
Hali Petya!

Ha kijössz a ringre kihozod az én cuccomat is
sikerült lekapni
FIGU
Hali!
azt hiszem én is megyek , 14 óra rendeben
sőt szinte 100% mert egy gyenge pillanatomban megígértem a fiamnak, hogy elviszem és nagyon komolyan vette
FIGU
gyári fejidom+givi plexi
Haliii ! Lime partyra megy valaki a balatonpart környékéről ? mert jó lenne nem kéne egyedül mennem
Ki kell. Ez most kifejezetten erre Lime Partira való.