Hali mindenki!
Örülök, hogy pénteken sikerült összefutni
a végén leszaladtam a benzin kútra, és véletlen összefutottam pár régi haverommal akikkel nem találkoztam ezer éve
mire észbe kaptunk jött lefele mindenki
FIGU
"Már most jelezzük, hogy az idei záró rendezvényt a Kawasaki Lime Party keretein belül tartjuk augusztus 21-én pénteken. Ekkor összesen 4 óra motorozási lehetőség lesz.
A 3 csoport (Kezdő – Haladó – Gyors ) összesen 3 x 20 percet mehet majd a pályán.
Terveink szerint indítunk egy olyan csoportot is ahol lehetőség lesz utassal menni valamint csak hölgyeket engedünk fel a pályára.
A Kawasaki Lime Party az idén 15 órától kezdődik és a hagyományos esti motorozás mellett lesznek egyéb érdekes programok is. Például a motorozás után a Dumaszínház művészei szórakoztatják a nagyérdemüt."
Sajnos az utolsó pillanatban egy szomorú családi esemény közbejött. Ezért nem tudtam menni. Most már semmire nem készülök és akkor talán összejön minden.
Hmmm nagyon erős a kísértés... De a héten szabin leszek. a 21ére feljövök de kétszer feljönni fenyvesről szorosan egymás után sok, viszont nem dolgozom közben hogy a gép fenn maradhasson Pesten.
Hi!
Ilyen most hétvégén, vagyis 16-án lesz. Bővebbet a www.brorganisation.hu lehet olvasni. Amit Janikával terveztetek Örkénybe azt át, lehetne tenni ide a Hringre hétvégére. Én nagy valószínűséggel megyek most is, de ha jöttök, akkor tuti, hogy ott leszek.
tervezi még vki a vasárnapi motorozást?