Shell kút jó lenne, de nem tudsz hamarabb elszakadni? Két okból is, 1. akkor legurulhatnánk fél 4re a többiekhez az M0-n, 2. nem akarok bent dögleni melóhelyen pénteken 4 óráig
peetsp: Kozma Laci hívják. A telszáma: 06302892533, általában csak délután elérhető. Ma még felhívom, hogy keresni fogod, ha ez így neked megfelel.
Szia!
Remélem most nem b...ik be semmi péntek délután, mint legutóbb illetve folymatosan, ha Ringre mennék, úgyhogy megyek én is. Bár lehet, hogy csak kint találkozunk...
Hali!
Mutasd meg nekik, hogy mit tudnak a hazai legények!
Egy nagy kalappal! Ha visszaérkeztél jelentkezzél s fussunk már össze egy kis lazítással egybekötött gurulásra.
Hi!
Régi M0-on van a Szigetszentmilósi/Csepel lehajtó van 1 Mc donalds
Ott a parkolóban,4 kor indulnánk tovább
Nekem is csak ismerkedés még most megyek harmadszorra,de a lassú csoport ideális nekem a gyorsak életveszélyesek
Ha vkit érdekel a pénteki ringezéshez kimondottan hasznos kiegészítő
45 pénz az ára vagy annnak megfelelő Ojró
peetsp: Kozma Laci hívják. A telszáma: 06302892533, általában csak délután elérhető. Ma még felhívom, hogy keresni fogod, ha ez így neked megfelel.
Köszi!
email: peet80k5@freemail.hu
csak ne essen....
találkozhatunk valahol, mert én meg a Széna tértől egy percre dolgozok, s onnan indulnék. Csalogány utcai Shell kút 16h?
Remélem most nem b...ik be semmi péntek délután, mint legutóbb illetve folymatosan, ha Ringre mennék, úgyhogy megyek én is. Bár lehet, hogy csak kint találkozunk...
Mutasd meg nekik, hogy mit tudnak a hazai legények!
Egy nagy kalappal! Ha visszaérkeztél jelentkezzél s fussunk már össze egy kis lazítással egybekötött gurulásra.
Uh szurkoljatok!
Kordúra a minimum.
Estleg tudjátok-e, hogy elég a térdvédő
Régi M0-on van a Szigetszentmilósi/Csepel lehajtó van 1 Mc donalds
Ott a parkolóban,4 kor indulnánk tovább
Nekem is csak ismerkedés még most megyek harmadszorra,de a lassú csoport ideális nekem a gyorsak életveszélyesek
Nem jársz valamikor Debrecen környékén