Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt Te most komolyan gondolod? Gyalog se találnám meg, nemhogy motoron vagy kocsiban ülve...
Potosaban Jberény illetve Szolnok között.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

ÁMBEREK SEGÍTSETEK!
Valahol Jászberény és Törökszentmiklós között(32illetve 4es főút) elveszítettem a bukógombámat. Ha valaki találkozna vele, vagy lenne ismerőse aki erre jár legyen szíves szóljon neki, hogy nézzen rá.
Köszönettel:Pitju
Urak! ( szerintem férfi csizma, de ha van nő akinek ekkora lába van... )

Eladó egy motoros csizma. 42-es ( EUR ). Protektoros. Diadora. Használt, de nem lerongyolódott. Motor híjján csak rakosgatom egyik polcról a másikra. A motorral együtt vettem, tehát kb 8000 km-t "ment".

5000 Ft-ot megér valakinek?
Csak óvatosan, mert drága a csere alkatrész, meg nem is nagyon kapni.
Ok.Köszi.Majd megpróbálom hogy hogyan viselkedik.
Nem májerkedek csak kíváncsi vagyok rá hogy hogyan viselkedik.
Csáó _szomszéd_!
A tel sz:306448009_Fenyő a beceneve,(40körüli),nagy arc
Hétköznap 17-ig dolgozik,nyugodtan hivatkozz rám!
Ha kész lessz a kipud,egy vidit csinálj róla,és dobd fel nekünk?!
Kiváncsi leszek!
Remélem még összefutunk valahol?!
Legyél jó!
Széles utat!Csuma
Ami az én tapasztalatom: Egyesben, olyan 7-8ezer körül rátekered koppanásig, aztán emelni fogja. Ha nem akaródzik neki, akkor egy kicsit kuplungolj bele, de csak leheletnyit. Ha már ez megvan és elmúlt a kezdeti hanyatteséstől való félelmed, akkor próbálhatod kettesben is, de ott inkább kuplungolásra veszi fel, mint gázra.
Ha úgy érzed, hogy jaj-jaj-jaj, ez már sok, akkor csak nyugodtan engedd el a gázt, és leteszi az elejét.
És ha nem jön össze a sokadik próbálkozásra sem, akkor se add fel, mert majd sokadik + 1-re fog sikerülni
simán felveszi az elejét csak jól meg kell forgatni, meg kicsit ráhúzni. egy 1000es sportgéppel sokkal egyszerűbb és az tartja is az elejét, nem kell erőlködni.
Azt pont élőben láttam... szerencsétlen...

Egykerekezéshez semmi köze a kicsiZ-nek. Semmi.
Minek akarsz vele egykerekezni? Nem arra való. Ráadásul csak májerkedés. Motorozz vele, kanyarodj. Annak legalább van értelme. Majd úgy jársz mint az a szerencsétlen Bautista .
Sziasztok.Kawasaki z750-el hogyan szoktatok egykerekezni?Van valami rejtelme?Melyik sebességben veszitek fel?
Semmi baja nem volt annak a kolbásznak , vagy csak én voltam túl éhes . De sztem klassz hogy adtak kaját . meg a műsor is állat volt utána
Nem tom mi bajotok a kolbásszal, tök korrekt volt... Nyammmm. Jó kis csípős! Csak kajajegyet nem volt egyszerű szerezni...
Mégegyszer köszi hogy csatlakozhattam hozzátok
Hy crazy!
Minden egyes tipp jól jön mikor problémával találkozik az ember.
Épitö szándékkal jött úgyhogy én köszönöm,meg a többieknek is
Janav,Frontline.
Csak egy nap a táv, Szombaton. Pétek este buli, vasárnap HD próbák és buli és eredményhirdetés. Aztán haza. Két éjszaka.
"Borso merre kujtorogsz?" -- szerintem itt nagyjából hiába várod...

Endurocross fórumban próbálkozz. Amúgy nekem se emailre, se sms-re, se msn-re nem reagál. Ennyi.
Értem. Jópofa.

Szerintem Indian. Habár a távot öt napra elosztva nem vészes, azt a kicsiZ-én is ki lehet bírni.
Nincs, a lényeg az esti buli, a motorozás és némi izgalom, hogy a végén mi jön ki. Csak még nem tudom mivel megyünk. A Kawával vagy az Indianokkal?
Aha. Tehát az égvilágon semmilyen ráhatásod nincs? Izgi...
Egy kellemes motoros túra, öt állomással. mIndegyiken húzol egy lapot és a célban a Texas Hold'em szabályai szerint a legerősebb nyer. Az első tízet díjazzák. Pénteken gurulunk le, szombaton van a motorozás, vasárnap meg HD próbálás és díjkiosztás van. Ja és minden este nagy buli. 15 000 volt a nevezési díj.
II. Poker Run? Ez mi az?
Jók a képek. Hát szervezzünk. Bár a jövő hétvégén a Balcsi körül fogok gurulni, a II. Poker Run-on. De utána OK-s.