Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mér vana hogy a lányk fekete nincsát szeretnek, a citrom szin pedig inkáb srácmoci?
800 körül már láttam...csak millió fölött sokallom a használtakat.
Mi számít elérhető árnak?
Érdekelne eladó fekete Ninja 250,elérhető áron...ha esetleg valakinek lesz eladó.Köszi
Basszus, én ma toltam egy esztergom, dobogókő köröcskét...legközelebb előbb legyen megdumcsizva, és csatlakozom a kis túrához...
esti motorozás pesten érdekel vkit?
Na ezér nem voltam még Faaker Seen :) Majd egyszer Ausztriát is biztos felderítem, de ahhoz nagyon sok idő kell..., én a kicsi országokat szeretem :)
a motor az kb 10-15 százalék volt:)) külön öröm volt mikor sport motor jött szembe. Akkor volt is intés.
A Harley az Harley, a motor meg motor :) Mekkora arányban voltak a motorok? :)
én 5-ig dolgozom
:) Jó lehetett.
Ma du. 16:00 tól Bp indulással egy kis csapatáshoz nincs kedve valakinek? Ilyen szép időben mehetnénk egy nagy kört :)
Esztergom/ Visegrád?
8-9re otthon.
Faaker See Harley találkozó
Ausztira, Szlovénia, Olaszország.
Minden motorosnak egyszer az életben ajánlom, hogy ellátogasson erre az eseményre! 50.000 motor lényegében egésznap csak motorokat látsz.
Az szép, merre jártál? irigykedem :)
Váltókart adod külön? Ha igen, mennyiért?
tette a fene, én a hétvégén 1500 km-t toltam bele.
Ma utólértem a halleren egy fekete 250-es kisninnyát. Oooolyan szerelmes lett a motorom.... de csak két lámpáig tartott... node talán még egyszer...
Na nincsások!
A nagyhavazás miat beáltatok a garásba ?
Még megvan a kis sporhondám eledó, feketepiros, monygyuk most egy nincsaezres megegy esvé 650 csere vóna, de Sanyi aszonygya, nagyok ezek énalám, meg is erhatot szeretnék. Vagy egy nagy ninjaketőötvenet! Ezk valókénalám a 164 centimel.

Ébrsztő Nincsások!
köszi!
hali! sajnos hűtőm nincs. a felniket , gumikat, tárcsákat egyben szeretném eladni 65 eft-ért . hibátlanok! 2 napot futottak.
Szia!

Hűtő nincs véletlenül? Elsö felninek mi az ára?
Köszi köszi :D nekem tetszik, meg így észrevesznek az autósok is :D Kár hogy szombaton elmosta az eső, de jó volt :D
Te is jössz? vagy miért raktad ezt be?
Nem túl bíztató, dehát ez van...
áháááááááááááááááááááááááá! na így most már értem. Néztem, hogy hmmmm milyen hangja van már (nagyooon tuti, gratulálok hozzá ), aztán nééézem, mondom bakker ez a gyári dob, de betudtam annak, hogy a melletted haladó motort hallotam
Halihó!
Ma tuningoltuk a gyári kipufogót haverommal, új csövet raktunk bele, meg gyapotot...hát brutál szexi hangja lett...egy 750 es is megirigyelheti...jah, és 5.000 ből megvolt...most 140 ig úgy húz mint a bika...