Basszus, én ma toltam egy esztergom, dobogókő köröcskét...legközelebb előbb legyen megdumcsizva, és csatlakozom a kis túrához...
esti motorozás pesten érdekel vkit?
:) Jó lehetett.
Ma du. 16:00 tól Bp indulással egy kis csapatáshoz nincs kedve valakinek? Ilyen szép időben mehetnénk egy nagy kört :)
Esztergom/ Visegrád?
8-9re otthon.
Faaker See Harley találkozó
Ausztira, Szlovénia, Olaszország.
Minden motorosnak egyszer az életben ajánlom, hogy ellátogasson erre az eseményre! 50.000 motor lényegében egésznap csak motorokat látsz.
Na nincsások!
A nagyhavazás miat beáltatok a garásba ?
Még megvan a kis sporhondám eledó, feketepiros, monygyuk most egy nincsaezres megegy esvé 650 csere vóna, de Sanyi aszonygya, nagyok ezek énalám, meg is erhatot szeretnék. Vagy egy nagy ninjaketőötvenet! Ezk valókénalám a 164 centimel.
áháááááááááááááááááááááááá! na így most már értem. Néztem, hogy hmmmm milyen hangja van már (nagyooon tuti, gratulálok hozzá ), aztán nééézem, mondom bakker ez a gyári dob, de betudtam annak, hogy a melletted haladó motort hallotam
Halihó!
Ma tuningoltuk a gyári kipufogót haverommal, új csövet raktunk bele, meg gyapotot...hát brutál szexi hangja lett...egy 750 es is megirigyelheti...jah, és 5.000 ből megvolt...most 140 ig úgy húz mint a bika...
esti motorozás pesten érdekel vkit?
Ma du. 16:00 tól Bp indulással egy kis csapatáshoz nincs kedve valakinek? Ilyen szép időben mehetnénk egy nagy kört :)
Esztergom/ Visegrád?
8-9re otthon.
Ausztira, Szlovénia, Olaszország.
Minden motorosnak egyszer az életben ajánlom, hogy ellátogasson erre az eseményre! 50.000 motor lényegében egésznap csak motorokat látsz.
A nagyhavazás miat beáltatok a garásba ?
Még megvan a kis sporhondám eledó, feketepiros, monygyuk most egy nincsaezres megegy esvé 650 csere vóna, de Sanyi aszonygya, nagyok ezek énalám, meg is erhatot szeretnék. Vagy egy nagy ninjaketőötvenet! Ezk valókénalám a 164 centimel.
Ébrsztő Nincsások!
Hűtő nincs véletlenül? Elsö felninek mi az ára?
Nem túl bíztató, dehát ez van...
Ma tuningoltuk a gyári kipufogót haverommal, új csövet raktunk bele, meg gyapotot...hát brutál szexi hangja lett...egy 750 es is megirigyelheti...jah, és 5.000 ből megvolt...most 140 ig úgy húz mint a bika...