Szia sajnos a legközelebbi az Borsod megyében van azon belül is Miskolcon. Pesttől keletre már csak Miskolc és Cegléd akik márkaszervizesek. Remélem tudtam segíteni. Ja és tudtommal korlátlan a futás teljesítmény itt csak a 4 év és a vezetett szerviz könyv a mérvadó.
Nagyon köszönöm a felajánlott segítséget, de sajna nem alkatrész híján vagyok, hanem a 24000-es kötelező szervízre kéne vinni a gépet és ezért nem akarom a fél országot átutazni :S
Azt megtudod nekem mondani, hogy a kapott 4 év garancia nincs-e kilóméterhez kötve? ...itt arra gondolok, hogy például 4 év garancia vagy 25000 km.
Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy a Kawának van-e Magyarországon szervízhálózata, mert nekem igazából a Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár lenne jó?
A speedline nem olyan rég szűnhetett meg, mert kb. 1 vagy másfél hónapja még láttam az üzleten a feliratot, de már teljesen ki van pakolva a hely és a feliratok is le vannak szedve. A nyíregyházi még tutira megvan?
Debrecenben sajnos megszűnt a kawa és úgy hallottam Nyíregyen is.
Ti tudtok valamilyen szakszervizet Debrecen környékén, mert a garanciát nem akarom elbukni? Ha bármi építő jellegű eszetekbe jut, légy szíves osszátok meg velem! Előre is köszi!
üdv. eladó ninja 250 r, 2008-hoz: a képen látható csak felnik+gumik egyben 30 eft . láncszett 12 eft. egyik oldali hibátlan első teleszkóp 12 eft. mindenben 100 km van . 0620/992-4528
Sajnos a közeledben mindenki bezárt! Miskolcon próbáld meg talán. A gari nincs korlátozáshoz kötve!
Üdv:zsolt
Azt megtudod nekem mondani, hogy a kapott 4 év garancia nincs-e kilóméterhez kötve? ...itt arra gondolok, hogy például 4 év garancia vagy 25000 km.
Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy a Kawának van-e Magyarországon szervízhálózata, mert nekem igazából a Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár lenne jó?
Ha bármi kell tudok segiteni!
Adatlap
Este gyüssz?
Vajon honnan...?
Debrecenben sajnos megszűnt a kawa és úgy hallottam Nyíregyen is.
Ti tudtok valamilyen szakszervizet Debrecen környékén, mert a garanciát nem akarom elbukni? Ha bármi építő jellegű eszetekbe jut, légy szíves osszátok meg velem! Előre is köszi!
Széles utat!
Megválnék kis ninjámtól, gondoltam itt is promozom
Van gyári újban polcon 9500ft. Adatlapomon elérsz!
Az A1 -es jogsi csak 11kW-ig érvényes, Az Akorl. jó 25kW-ig.. Nem?
A képenlátható Kawaswki 250 GPX Ninja inditó relére lenne szükségem.
Ötletet is megköszönöm.
Email címed van?
Köszi