mindenképpen szerezzetek be ha van rá lehetőség,egyik srác nyalt egyet kakucson,volt az r125ösén neki is bukógomba,olyan 200ezres kártól védte meg őt ha nem többtől.
A szentesi szervízben csináltatta, már én is érdeklődtem náluk, és 45.000+postaköltség az ára. A miskolci kereskedésben viszont mondtak nekem egy ugyanilyen konstrukciókkal bíró gombát is, amit külföldről hozatnának be ugyan, de még úgy is "csak" 25.000 körül mozogna.
Szia kawaMotoCat! Látom a motorodon van bukógomba. azt szeretném kérdezni h hol szerezted fel vagy kivel csináltattad? vagy ha tutsz több infót h h lehet felfogatni stb..... ha ezeket le írnád nagyon meg köszönném. De ha a többiek tudnak valami infót azt is megköszönném! Köszöm előre mindenkitől!
Ja és megérdeklődtem közben a bukógombát is, ha érdekelne valakit. A szentesi márkakereskedésben 45.000-ért gártják le és a felét elkérik előlegként, plusz ugye a postaköltség. Én a miskolci márkakereskedésben vettem a mocim és ők pl. 25.000 körül már tudnak kínálni jót. Külföldről hozatják, nem ők gyártják, de még mindig barátságosabb ez az ár sztem. A strapabíróság is hasonló.
Általános útmutatót és angol nyelvűt én is kaptam, a 250-es ninjához való magyar kézikönyv a kawasaki honlapjáról letölthető, de nem lehet kinyomtatni. Nem kell még egyelőre semmi belőle, köszi , csak ki akartam nyomtatni, hogy meglegyen ha kell vmi info hirtelen, mert ugye nem mindig van az ember netközelben...
Magyarul csak általános használati utasítás van, abban nincsen konkrétan a pici Ninja. Angolul van konkrétan ehhez a típushoz is.
Mi kellene? nekem megvan mind a kettő, én kaptam
Köszi hogy eljöttök szeretettel várunk bennetek augusztus 2. vasárnap 11:30-tol Nádasdon CafE Rick Kávéház és Panzióba Petőfi utca 107 86-os számú fő úton. Kawasaki 250-esek mind jöjjetek de ha más típusú motorod van akkor is szeretettel várunk hisz minden motoros a barátunk. Találkozó célja baráti beszélgetés néhány km gurulás közös fotó. Gyertek!
Aug 2. az jól hangzik... Meg egy fehérnépet is el tudnék rá csábítani asszem akinek cbr125-e van... Persze a 250es ninjához nem sok közünk van de ha mehetünk akkor rendbe van:)
Mi kellene? nekem megvan mind a kettő, én kaptam
Axelina grat a mocihoz!
Aug. 2-n lehet énis ott leszek csak legyen meg addigra a jogsi és a kuplungkarhoz csavar (sikerült eltörni).