Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenképpen szerezzetek be ha van rá lehetőség,egyik srác nyalt egyet kakucson,volt az r125ösén neki is bukógomba,olyan 200ezres kártól védte meg őt ha nem többtől.
Axelina gyere aug. 2. Nádasdra és akk meg is lesz
Alig várom, hogy lemenjen a bejáratás időszaka...
A szentesi szervízben csináltatta, már én is érdeklődtem náluk, és 45.000+postaköltség az ára. A miskolci kereskedésben viszont mondtak nekem egy ugyanilyen konstrukciókkal bíró gombát is, amit külföldről hozatnának be ugyan, de még úgy is "csak" 25.000 körül mozogna.
Szia moto cat nem jössz Zamárdiba 18 . án ?
kicsit el írtam :( *hol szerezted be
Szia kawaMotoCat! Látom a motorodon van bukógomba. azt szeretném kérdezni h hol szerezted fel vagy kivel csináltattad? vagy ha tutsz több infót h h lehet felfogatni stb..... ha ezeket le írnád nagyon meg köszönném. De ha a többiek tudnak valami infót azt is megköszönném! Köszöm előre mindenkitől!
1600 km
Ja és megérdeklődtem közben a bukógombát is, ha érdekelne valakit. A szentesi márkakereskedésben 45.000-ért gártják le és a felét elkérik előlegként, plusz ugye a postaköltség. Én a miskolci márkakereskedésben vettem a mocim és ők pl. 25.000 körül már tudnak kínálni jót. Külföldről hozatják, nem ők gyártják, de még mindig barátságosabb ez az ár sztem. A strapabíróság is hasonló.
Általános útmutatót és angol nyelvűt én is kaptam, a 250-es ninjához való magyar kézikönyv a kawasaki honlapjáról letölthető, de nem lehet kinyomtatni. Nem kell még egyelőre semmi belőle, köszi , csak ki akartam nyomtatni, hogy meglegyen ha kell vmi info hirtelen, mert ugye nem mindig van az ember netközelben...
Magyarul csak általános használati utasítás van, abban nincsen konkrétan a pici Ninja. Angolul van konkrétan ehhez a típushoz is.
Mi kellene? nekem megvan mind a kettő, én kaptam
Nekem sem adtak, szerintem csak a neten van fenn.
Nincs meg valkinek véletlenül a kis Ninja használati útmutatója? Tudom, hogy a kawasaki honlapján fennt van, de azt nem lehet kinyomtatni...
Axelina grat a mocihoz nagyon szép
Gondolkodom egy sportkipun de mégsem, szerintetek a gyári csőben van folytás féleség?
Köszi hogy eljöttök szeretettel várunk bennetek augusztus 2. vasárnap 11:30-tol Nádasdon CafE Rick Kávéház és Panzióba Petőfi utca 107 86-os számú fő úton. Kawasaki 250-esek mind jöjjetek de ha más típusú motorod van akkor is szeretettel várunk hisz minden motoros a barátunk. Találkozó célja baráti beszélgetés néhány km gurulás közös fotó. Gyertek!
Aug 2. az jól hangzik... Meg egy fehérnépet is el tudnék rá csábítani asszem akinek cbr125-e van... Persze a 250es ninjához nem sok közünk van de ha mehetünk akkor rendbe van:)
Kösznet, remélem nagy motoros lesz belőlem :)
Hello!
Axelina grat a mocihoz!

Aug. 2-n lehet énis ott leszek csak legyen meg addigra a jogsi és a kuplungkarhoz csavar (sikerült eltörni).
Augusztus 2? Akkor mar en is otton leszek! Megkerdezem kedves )::(-t(peti) es lehet mi is meglejenunk, cd-n es kazettan
En nagyon nagy erovel udvozollek, megelozve a tobbi kis ninjast! Gratu a mocihoz, szep nagyon!
A mai nappal én is csatlakoztam a Kawasaki Ninja 250R tulajdonosainak köréhez, szóval örömteli nap ez a mai!
holnap nem jössz kakucsra?125ösökkel megyünk
nekem nagyon közel lenne feltéve,ha 125-sel is lehet menni?
Nekem az augusztus 2 az jó :) Nádasd azért nincs közel, tekintve, hogy mondjuk wicca Kecskemétről jönne, neki még messzebb van.