Sziasztok!
Mit szólnátok hozzá ha mi Kawasaki Ninja 250 -esek össze jönnék egy kis evős ivós beszélgetős délutánra Nádasdon egy hangulatos kis vendéglőben persze hozhatjátok barátitokat is akik nagyobb vasal rendelkeznek. Kérdésedre válaszolva hogy hol van Nádasd
Ez egy kis község Vas megyében a 86-os számú fő úton az Örség kapujába Tervezett időpont aug. 2. vasárnap
Sziaaa
Bocsi, azért voltam fura, mert a szüleimet kerestem, ők is jöttek, de mint utóbb kiderült, ők a 0-ásnál visszakanyarodtak, csak erről nekem nem szóltak.
Örültem, hogy összefutottunk
cupp
Gondoltam ha már h ringen,meg citadellán meg asszem velencén is össze szaladunk és egy helyen vagyunk csak köszönök.......Meg amúgy is kawánk van tehát
Augusztus 7-8-án lesz találkozó Csongrádon, ott lesz Anti a Raptortól, ha gondolod lekísérhetsz, Antallal letárgyaljuk ügyesen. Nincs veszítenivalód ;)
Mit szólnátok hozzá ha mi Kawasaki Ninja 250 -esek össze jönnék egy kis evős ivós beszélgetős délutánra Nádasdon egy hangulatos kis vendéglőben persze hozhatjátok barátitokat is akik nagyobb vasal rendelkeznek. Kérdésedre válaszolva hogy hol van Nádasd
Ez egy kis község Vas megyében a 86-os számú fő úton az Örség kapujába Tervezett időpont aug. 2. vasárnap