Dani, ha megnyugtat nekem is annyit mutatott a mutató: Reménykedtem, hogy 180-ig még feltornázhatom, de sajnos nem ment. De nekem a 175-t nem tartotta tartósan, a 165 az, amit hosszútávon bírt és nem szenvedett a moci. De ahogy megfigyeltem a 140-et kedveli a legjobban, mint utazó tempó.
Hmm, ha ennyiért van Raptor Csongrádon szerintem én is arra fogok benevezni. Bár az én szívem csücske a Leo Vinci, dehát majd lesz ami lesz, most még annyira nem égető
Nekem tegnep így 12000 km. után kiégett a hátsó helyzetjelző égő. Az első motoros boltban vettem egy újat 400 kerek Forintért és ott helyben kicseréltem. Hátsó ülés le, izzó tartót el kell csavarni óramutató járásával ellentétesen, kihúzni az egészet, majd abból kiszedni az égőt, amit szintén óramutató járásával ellentétesen kell kicsavari.
Köszi! Azt tudtam, hogy bódis dobot adnak/adtak a kis ninjához, de úgy tudtam hogy csak a fekete verzióhoz adnak. , néztem Two Brothers dobot fehérváron a kawasakinál használtan 90-100e között volt, néztem még a Bódis-t újonnan az is kb 100-120 közé tehető, így maradt a Raptor ami majd esélyes lesz . Elözö kommentemhez elfelejtettem hozzátenni, hogy az Raptor dob! Köszi a választ!
Köszi szépen a választ mindenkitől, akkor én is hanyagolom az izzókat, nyugodt szívvel, hasonló válaszokban reménykedtem. :)
Ami a dobot illeti: olyat lehet kapni a Kawa márkakereskedésekben, direkt kisNinjahoz való, egy időben ajándékba is adták a motorok mellé, van nekem is.
A hangja? Meg nem mondanád, h 250-es, szerintem nagyon durca, nekem bejön. Az áráról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi, ha külön veszed.
Szép kipuff , ha nem gond erről kérdeznék ezt azt , hol csináltattad , (én a csongrádon érdeklődtem és 39-44e közé mondtak árat) , illetve 1 vidit, vagy hangot hogy mégis milyen a hangja , nem szeretnék túl hangosat sem, de túl halkat sem, majd ha meglesz a jogsi, addig meg csak érdeklődök . Ami a járatást illeti, csak azt tudom mondani mint mindenki más, finoman járasd tovább, fordulatszám lehet egyre nagyobb de óvatosan ( tudom nehéz betartani ). A következő kérdés már viszont más irányba irányul és kicsit nevetséges : Valaki kihuzatta már?
Hát én tök hülye lennék hozzá, hogy kicseréljem az izzót ha vmi gáz van vele így hát én se hordok magammal efféle kiegészítőket
Hétfő ezres szerviz
Utána mekkora fordulaton hajtottátok ti ?
Nekem nincs és nem is lesz, mert nem tudom hova rakni! Eü csomagot fontosabbnak ítélem...mert ellátni még csak ellátom magam, vagy akárkit, de az izzót nem fogom kicserélni!
No egyébként, ma voltam a Duna Pest-i Kawában, és azt mondta a srác, hogy a bácsi múltkor átvert és még mindig csak nekem van Limited Edition, szóval juhééééj, még mindig egyedi vagyok
Ez csak Magyarországon van, a többi fejlett országban már rájöttek, hogy ezek nem simsonok, hogy az út szélén ki tom cserélni az izzót, pl nekem a fejidomot le kell venni...bár nálam van izzókészlet, de ha kéri a rendőr, akkor összeveszek vele, hogy ha kicseréli nekem az út szélén, akkor írhatja az 5ezres csekket, hogy nincs kötelező tartozékom.
Szia!
Igen, most azon a környéken lakom. Te is?
Amúgy én már láttam a városban másik kis Ninján is Monster matrica kitet, de valószínű, hogy az én paripámmal találkoztál.
akkor szorítsd nagyon! én hiába szorítanám..francos vezérműszíj :\
az elmúlt 2 hétben tanultam a tutit, csak holnap megyek németbe, így lesz egy kis kimaradás. az eredmény: 56'-ről 49'9"-re Kecsóringen. Aug-ban folyt köv. Pár kép:
(jelentem a jobbosban már megvolt ma a lábtartó is , balosba többször is boldogság)
hát, a csavarokat énis meghuzkodtam, de semmi, viszont egyszer elöjön egyszer nem, érdekes nagyon de ha megszoritom a lábammal okkés tehát már csak rá kell jönnöm mi is ez
Hmm, ha ennyiért van Raptor Csongrádon szerintem én is arra fogok benevezni. Bár az én szívem csücske a Leo Vinci, dehát majd lesz ami lesz, most még annyira nem égető
Ami a dobot illeti: olyat lehet kapni a Kawa márkakereskedésekben, direkt kisNinjahoz való, egy időben ajándékba is adták a motorok mellé, van nekem is.
A hangja? Meg nem mondanád, h 250-es, szerintem nagyon durca, nekem bejön. Az áráról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi, ha külön veszed.
Szép kipuff , ha nem gond erről kérdeznék ezt azt , hol csináltattad , (én a csongrádon érdeklődtem és 39-44e közé mondtak árat) , illetve 1 vidit, vagy hangot hogy mégis milyen a hangja , nem szeretnék túl hangosat sem, de túl halkat sem, majd ha meglesz a jogsi, addig meg csak érdeklődök . Ami a járatást illeti, csak azt tudom mondani mint mindenki más, finoman járasd tovább, fordulatszám lehet egyre nagyobb de óvatosan ( tudom nehéz betartani ). A következő kérdés már viszont más irányba irányul és kicsit nevetséges : Valaki kihuzatta már?
800 km-ig 4000-en, 1600 km-ig 6000-en.
Merre laksz?
Hát én tök hülye lennék hozzá, hogy kicseréljem az izzót ha vmi gáz van vele így hát én se hordok magammal efféle kiegészítőket
Hétfő ezres szerviz
Utána mekkora fordulaton hajtottátok ti ?
No egyébként, ma voltam a Duna Pest-i Kawában, és azt mondta a srác, hogy a bácsi múltkor átvert és még mindig csak nekem van Limited Edition, szóval juhééééj, még mindig egyedi vagyok
Lenne egy kérdésem.
Ti hordtok magatokkal izzó készletet? Ha nem volt már belőle probléma?
Előre is kösz!
Igen, most azon a környéken lakom. Te is?
Amúgy én már láttam a városban másik kis Ninján is Monster matrica kitet, de valószínű, hogy az én paripámmal találkoztál.
munka lesz
az elmúlt 2 hétben tanultam a tutit, csak holnap megyek németbe, így lesz egy kis kimaradás. az eredmény: 56'-ről 49'9"-re Kecsóringen. Aug-ban folyt köv. Pár kép:
(jelentem a jobbosban már megvolt ma a lábtartó is , balosba többször is boldogság)