Hello!
Én aztán nem raknék gombát a ninjámra , kicsit csunya szerintem ha van rajta, a másik ahogy tapasztalom, ha baleset történik, közúton! ott nem sokat számít a gomba . Azt viszont elhiszem, hogy pályára hasznos dolog. De mindegy ez az én személyes véleményem .
Most viszont én kérdezek, érzékelte/tapasztalta már valaki azt olyan 7000 környékén elkezd zörögni valami, szerintem sőt biztos az idom mert ha lábammal a tank alatti pattintós idomot odaszorítom a tankhoz akkor abbahadja a zörgést, tapasztalt már ilyet valaki?
Bocs, hogy beleugatok, de én nem értem ezt a bukógomba dolgot.
Látott már valaki olyat, hogy elcsúszott a motor, és a bukógomba úgy megvédte, hogy nem kellett fényezni? Hja, igen 2-vel esett, akkor talán. Egyébként tényleg csak árt a cucc. Ráadásul az idom egy sima csúszást ki is bír gyakran törés nélkül. Fényezni meg úgyis kell. Akkor? Vízpumpa, egyéb cuccok védettek, hűtő ennél a típusnál sima csúszásnál szintén, fék-kuplungkar sajnos fogyóeszköz, indexek is.
Szerintem érdemesebb azt az 50 e Ft-ot félretenni, ha véletlenüól elcsúszik az ember, jó alap a javításra. Pl mifelénk szerintem egy 70-80 körül egy egyszerűbb 2-3 szívű motort lefest. Hja, és profi anyagokkal, profi fényező! Hja, és ha csak egy idomot kell, az sokkal olcsóbb!
Halihó!
Szombaton pecázni voltunk,utána hívtam Gyapi haveromat,hogy mi a helyzet,ő hívott,hogy menjünk le
Mi eljöttünk a tüzijáték után!
Aki nem szól az így jár
Nos kérem, igen, a szentesi szervízben csinálták rá a gombát. Egész pontosan került rá egy plussz tartó szerkezet és arra lett ráaplikálva a gomba, a SAndris által leírt okok miatt. Szerintem teljesen megbízható ez a gomba, és nagyon klasszul meg van csinálva. Bár Panyo jegyezte meg, hogy a rozsdamentes csavar jó lett volna, na de sebaj, örüljünk, hogy van
Bakker Panyo, mondhattad volna, hogy mentek Víz-Zene-Virágra... mi is ott voltunk tegnap, megnéztük a tüzijátékot.
No most már mind1
Amikor vette a motort már úgy hozta el tudtom szerint,addig nem vette át amíg nem tették fel neki a gombát
Asszem Szentesen vette,de ha lőkerül megmondja
Jah,tegnap Tatán este 8-9 körül láttam egy kis ninját a partra vezetö úton parkolni a kajáldáknál innen volt valaki?
Én most vesszem a kis Ninját, ha minden igaz pénteken már mehetek is vele, viszont azt mondták nekem a szalonban, hogy a gyári bukógombából elvileg van, hivatalosan Magyarországon még nincs, de ha lesz is, akkor olyan 50.000 Ft körül lesz az ára, ami azért elég húzós... Az utángyártott kerül 25.000 Ft körüli összegbe, de abból meg pillanatnyilag nincs készleten. Elvileg az is jó minőségű. A gyárit igaz jobban fényezték, dehát ez a dolguk. Egy kawasaki márkakereskedésben úgyis a kawasaki termékeket fogják ajánlgatni... A hátsó üléstakarónak tudja valaki az árát esetleg?
Senkit nem szeretnék megbántani, de egy nem gyári vagy utángyártott bukógomba könnyen lehet hogy többet árt mint használ. A kis ninján pedig pláne mert a kis rés mögött nem nagyon van hova rögzíteni, egyedül a hűtőrácstartó szerkezethez (ami nem is a váz része, az is úgy van rácsavarozva a vázra), ráadásul messze van a réstől. Ha nem megfelelő helyre rögzítik a gomgát akkor esésnél simán beütheti a blokkot és komoly kárt okozhat. Inkább idom mint blokk csere.
Én is szeretnék bukógombát, de szigorúan gyárit. Csak hát azt már lassan egy éve fejlesztik... szerintem nem is fognak gyártani rá a fent említettek miatt, vagy ha mégis akkor tuti valami spéci megoldás ami egy vagyonba kerül.
Hello All! Valaki tudna segíteni? Haverom eldobta a moccát. Kawa Ninja 250. Bal kormánycsutka és bal lábtartó elfáradt. Ha valaki tudna olcsóbban mint a bolti ár, akkor légyszi írjon! Előre is kössz!
Az első ülés alá esélytelen, hogy bármit is berakj, már csak azért is, mert ahhoz hogy az ülést levedd, a vázat is le kell szedni.
A hátsó ülés alatt meg kb annyi hely van, hogy az eü csomag befér, az is csak akkor, ha kiveszem az egyik merevítő lemezt, ami a szerszám készletet tartja.
De wicca már nem járt ilyen jól a zörgéssel