Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
ha érdekel valakit egy zxr250-es váz papírokal s még forgalomba helyezve, hátsó villával s talán telóval ellöl/hátul, szivesen jelenkezen. eladóban lenne egy 90es éjárat.
Nem,hanem a Esti motorozásra a ringen!
hát ez most sajna elmaradt. a kövi asszem aug elején lesz, arra nem tudok menni, mert németbe leszek, aztán ha jól tudom 21-én van oda remélem sikerül feljutni
panyo , ha a talira gondolsz, lentebb írtam nem tudtam menni, ballagásra kellett mennem vidékre a kövire már remélem tudok menni
no cupp Nektek bocsika, hogy a jelszó lemaradt, de régen nem kérte, így nem is gondoltam, hogy ez ilyen nehézséget okoz majd, na de sebaj, lényeg, hogy mindenki látta, akinek kellett! Aki pedig magától kitalálta, gratu

Jól van na, lehet hogy legközelebb már én is rászánom magam, most azért a lassú sem tűnt olyan gyorsnak.

Nekem van bukógombám. Eredetileg még nem lehet kapni, nekem a szervízben csinálták rá, mert mondtam, hogy anélkül nem hozom el. Nagyon klasszul megcsinálták, le a kalappal!
Köszi a képeket, nagyon jók lettek.
Bár a képek közel sem adják vissza azt az élményt amit közben él át az ember.
Tavaly után most voltam másodszor a ringen, ugyhogy még van mit csiszolni a kanyartechnikámon. Ezért megyek legközelebb is. Hátha sikerül eltüntetni a maradék gumiszőröket is.
Csá!
Sajnos dolgoztam egész hétvégén.... 16oztam meg ilyen "finom dolgok"..... nem volt idő motorozni.....pfff most keltem fel alig látok.... déééé most eltépek vele tankolni ....azt mehetek vissza melózni....."jeeeah".....
Sziasztok!

Gakorlatilag egy bizonyos nyúlásig visszafeszíti, de ha már annak a hangja hallatszik, akkor már nem tudja annyira megfeszíteni, ilyenkor következhet be az hogy ugrik eggyet a fogaskeréken, és ilyenkor van az hogy a dugatyú, és a szelep találkozik, ha ez megtörténne akkor jobbik esetben szelep, dugattyú, hajtókar, szíj, és esetleg főtengely csere, ha esetlegesen leszakadna a szelep (ami nállam is megtörtént) akkor már nagyobb a gond, de mivel garanciás, igy valamelyik meg is történne, akkor is kötelező nekik megcsinálni!
Sziasztok!
Erre a típusra van már valakinek bukógombája? Ha igen, hol vette és mennyiért? Ugyanez lenne a kérdésem a sportkipufogóra is. Youtube-on nézegettem melyiknek milyen a hangja. A Two Brothers és a Leo Vince azok, amik jól szólnak, viszont az istennek sem találom mennyi a listaára és hogyan jutok hozzá...
A segítséget előre is köszi!
Szép időt, széles utat!
Cica üzente irjam be ide is,ha valakinek nem sikerült megfejteni jelszó: kawa
Bevallom nekem sem ment én nem gondoltam ilyen egyszerűre
wicca, WeeLee, DaniTm,ti merre jártatok
barkop neked gratula,hogy ilyen messziről eljöttél
Sajna én az utolsó percben érkeztem és elkapott a körözgetés így sajna nem nagyon tudtam beszélgetni senkivel
elég ciki, de nekem csak haramadjára
aki nem találja ki a jelszót, az nem érdemli meg hogy megnézze :D nekem másodjára ment
Szia, örülök, hogy találkoztunk tegnap.
Nézném a képteket, de jelszót kér.
Passzolom. Elvileg ha túlságosan kinyúlik, automatice vissza kéne állnia. Valahogy. Nemtudom. Nem értek én ehhez.
A matricának örülök, nem zavar. Jobb oldalt még jó is, legalább elvonja egy picit a figyelmet arról a csúnya ragasztóról :S azt is meg kék csináltatni. Óóóó, csak a baj van mindig.
Nekem nem jön be az oldal,jelszót kér
Azért én tegnap ráragasztottam volna a zöld 1-est
Mérges is vagyok,hogy nem indultál
No, aki ott volt tegnap a Kawa esten megtalálja a képeket itt, 7 napig.

http://mammutmail.com/?action=...
wicca ez nem hangzik túl jól! Remélem azért nem lesz gáz! De ez hogy történhetett?
A matricáról meg sem kérdeztek? háááát nekem mernének csak úgy ráragasztani vmit, ott kapartatnám le, bárki is legyen az.
hmm értem, köszi
én ennél vakmerőbb vagyok, vagy csak szimplán hülye -- több mint 8000 km jogsi nélkül
(ha rendőr járna erre akkor mindent tagadok, amit az imént írtam! :DD )

voltam kawáéknál tengap megnézni wácc dö problem a picivel, hát én nem úsztam meg idomzörgicséléssel. a vezérműszíj meg van nyúlva, ha jövőhéten is rakoncátlankodik akkor vissza kell mennem. Még jó, h garanciás. Vigasztalásképp kaptam matricát a motorra (Papp motors racing), amit csak akkor vettem észre, mikor újra útrakeltem a motorral. Kijöttem a boltból és hopp egy matrica
nem titkos , 1. nem megyek arra amerre tudom, hogy szoktak állni a másik ha 2 sávos az ut , bekeveredek az autosok közé , azt onnan próbáljanak meg kiszedni, 3. rendszámom fel van hajtva és nincs világítása így este simán megfordulok bárhol (volt már rá példa ) , 4. mindig kihuzok balra és megpróbálok előre látni állnak -e le autók lassulnak hirtelen fékeznek meg hasonlók, 5. figyelem a szembeforgalmat milyen sebességgel jönnek, illetve villogtatnak-e . Lényegében ilyen egyszerű dolgok, de ismeretlen útra azért nem merészkednék egykönnyen...
azt szivesen elolvasnám, ha nem titkos
sorry lemaradt: nem jogsival megy a motor plussz van 1-2 trükk a tarsolyomban a rendőrök ellen
Szentesen azért lett véve mert ott olcsobb volt , vinnénk szentesre, csak az 1 nap nekünk kb 250km innen szentes ha jól emlékszem
Óóó azt hittem az 5 év garancia miatt vetted Szentesen a mocit, de ha nem amiatt akkor miért? Közelebb is bizti lett volna.

Jogsi az nem hátrány, de ezek szerint a bejáratás is megvolt anélkül