Hali!
Szívesen mentem volna a talira, csak mentem Barcsra ballagásra, no meg persze elöbb jogsi kellene . Bejáratás gyorsan megvolt, holnap viszem Szvárra Ivanicsékhoz . Cicás tankpad nemkell az biztos köszi a linket! . Következő talira remélem el tudok menni !
Helló Dani!
Rád haragszunk, mert Siófokon voltunk és nem jöttél, pedig azt írtad ott laksz! Egyébként emlékeztek Rád Szentesen, így meg is tudtam, hogy a zöld ninját vetted meg
amúgy meg UJD-t akartál írni, mert az enyémen még nincsen, még nem küldték, és szerintem nem szeretnél cicás tankpadot
Egyébként olyat szerintem bárhol kapsz Kawáéknál, de ha nem akkor www.tankpad.hu itt tudsz csináltatni.
nanááááááááá, hogy megyek! Megígértem, hogy csinálok képeket! És most szépen fel is töltöm az akksikat...
aztán, ha úgy adódik, akkor még én is pályára lépek
végig 165-el jöttem haza, és nem zörgött most semmi sem, semmikor sem, szóval juppiiii
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy Siófokról Szentesre is 120-140 volt a min sebesség. No és így sikerült 4,8-ra kihozni a fogyasztást, szóval én úgy gondolom, hogy ez a max.
VeeLee köszike a képeket, nagyon jók lettek!
Ma már haza megyek és le is töltögetem az összeset
No elhoztam szervízből a picikét. Jobb elöl egy csavar volt laza, és amiatt zörgicsélt, majd ma kiderül hazafelé, hogy megszűnt-e, tegnap egy picit mentem vele, de akkor nem hallottam. Meg lefestették a bal lábamnál ahol a csizma kikoptatta, szóval juhééééééééj, minden okés
Szívesen mentem volna a talira, csak mentem Barcsra ballagásra, no meg persze elöbb jogsi kellene . Bejáratás gyorsan megvolt, holnap viszem Szvárra Ivanicsékhoz . Cicás tankpad nemkell az biztos köszi a linket! . Következő talira remélem el tudok menni !