Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Szívesen mentem volna a talira, csak mentem Barcsra ballagásra, no meg persze elöbb jogsi kellene . Bejáratás gyorsan megvolt, holnap viszem Szvárra Ivanicsékhoz . Cicás tankpad nemkell az biztos köszi a linket! . Következő talira remélem el tudok menni !
A körözést még nem tudom, de képeket csinálni mindenképpen megyek!
Most fel is rakom tölteni az akksikat! juhééééj
Hali,
Jön valaki holnap este a Ringre körözni?
Mija manó... Ha már Siófokon voltatok átjöhetettek volna Alsóőrsre! Annyi motor volt mint atom de ilyen 250es ninja-t egyet se láttam...
Helló Dani!
Rád haragszunk, mert Siófokon voltunk és nem jöttél, pedig azt írtad ott laksz! Egyébként emlékeztek Rád Szentesen, így meg is tudtam, hogy a zöld ninját vetted meg
amúgy meg UJD-t akartál írni, mert az enyémen még nincsen, még nem küldték, és szerintem nem szeretnél cicás tankpadot
Egyébként olyat szerintem bárhol kapsz Kawáéknál, de ha nem akkor www.tankpad.hu itt tudsz csináltatni.

Hogy halad a bejáratás?
Hello! jó képek :-) nem tudom kié az UJK rendszámú ninja de a tankpadja tetszik hol lehet szerkózni
No tessék az én képeim is felkerültek most már!
Most viszont megyek és leiszom magam valahol...
cuppp nektek
Remélem úgy adódik nekem elől hátúl lessz kamera
nanááááááááá, hogy megyek! Megígértem, hogy csinálok képeket! És most szépen fel is töltöm az akksikat...
aztán, ha úgy adódik, akkor még én is pályára lépek
Szia Cica
Péntek?
De talált
végig 165-el jöttem haza, és nem zörgött most semmi sem, semmikor sem, szóval juppiiii
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy Siófokról Szentesre is 120-140 volt a min sebesség. No és így sikerült 4,8-ra kihozni a fogyasztást, szóval én úgy gondolom, hogy ez a max.
hmm..akkor körbejárom ma én is a picikét. ha nem szűnik meg akkor go szervíz
VeeLee köszike a képeket, nagyon jók lettek!
Ma már haza megyek és le is töltögetem az összeset

No elhoztam szervízből a picikét. Jobb elöl egy csavar volt laza, és amiatt zörgicsélt, majd ma kiderül hazafelé, hogy megszűnt-e, tegnap egy picit mentem vele, de akkor nem hallottam. Meg lefestették a bal lábamnál ahol a csizma kikoptatta, szóval juhééééééééj, minden okés
Hmmm ismerős a hely, csak nem PizzAttila ,Sóstó?
Nagyon szépek a Kawák!
nahhh...itt a többi is....

Nemakarja ez a szar feltölteni a képeket.....áhhhhh
Pacsán motoros tali gyere várunk szeretettel
Gondoltam
Szemed is levedd
A barátnőm
Utolsó képen a jobbszélső lány az ki?
majd feltétlen írj mit mondtak, nagyon kiváncsi vagyok.

panyo sajnálom. úúúúúúúgy mentem volna, csak mammer keresztülhúzta a számításaim. gyorsan szervezzünk még egy ilyet és akkor megyek
Panyó azért zöldben..keménypapír Ha megszorulnál szójjá nekem