no végül, ha már itt vagyok, akkor holnapra bejelentettem a mocit szervízbe, aztán kíváncsi leszek nekem mit mondanak a zörgésre. Bár nekem ez a kuplungos dolog meggyőzőnek tűnik, mert ahogy átgondoltam, akkor szokott jelentkezni a zaj, mikor 9000 környékén 5-ből 6-ba váltok... no de holnap már talááááááán okosabb leszek
Sziasztok!
Helyzetjelentés szombatról? :) képek? :)
a zörgicsét nem tudom hova tenni...péntek-szombaton sikerült menni 400 km-t (pest-csongi-kecsó), akkor nem hallottam semmit. erre ma mentem be a központba és megint. Na de lassan ideális lesz tankolni, ahogy írtátok elmegyek egy másik kúthoz. hátha
no örülök, hogy pont most írkáltok erről a zörgicsélésről, mert én is most a 350 km alatt vettem észre és igencsak megijedtem, hogy hajjajjj, de gondoltam úgyis itt vagyok a szervíznél, akkor beviszem. De akkor nem aggódom magam halálra.
Kuplung kar, mintha nekem is lazább lenne, mint eredetileg volt, na de akkor ezt holnap meg is nézem szépen. Meg lehet akkor megyek vele egy picit, hogy zörög-kattog-berreg-e, aztán ha igen, itt hagyom a szöszbe a szervízbe
Először is köszi szépen a gurulást, nagyon jól éreztem magam! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Titeket
VeeLee neked pedig gratula, hogy sikerült megkerülni a Balcsit
Nekem aznapra 344 km lett a vége, az utolsó 30 km már elég halál volt, de egy másik motorossal sikerült összecsatlakoznom, és így tartottuk egymásban a lelket, ő is már össze-vissza tornáztatta magát a mocin
Szia,
Ugyan ez volt nekem is, nálam a megoldás a kuplung kar volt, teljesen száraz volt és 9-10e között zörgött, olyan volt mintha a motor felől jönne, de nem:) szét kell kapni és gép zsírral bekenni, nekem azóta nincs semmi zörgés nincs.
Hello!
Nekem 8000 és 9000 közt zörög de nem vészes. Néztük teljesítménypadon és semmi, csak hajkan csörög ebben a tartományban, ráadásul csak 25 fok felett felett, hidegben nem.
Más nem vett észre hasonlót?
wicca viszonylag sokat vagyok fent, szerintem ez ma is így lesz. De a legjobb az lenne, hogyha az adatlapomon látható msn címre elküldenéd a számod, és akkor nem kerüljük el egymást.
Már várom, hogy Veled is találkozzak
jahh..jut eszembe. fontos kérdés mielőtt szervízbe vinném, hátha megúszom. az utóbbi héten arra lettem figyelmes, hogy amikor odahúzom neki, és amikor visszaengedem 3000 és 7000 között valami csörög a motorban. egész halkan. mivel rossz szokásom, hogyha városban motorozok, zenét hallgatok(csak az egyik fülembe szól!), eltituláltam annak, hogy biztos a rendszámtábla zörög, mint régebben...könnyen orvosolható. Viszont tegnap valamiért elmaradt a zenélés, és így egészen hallható (vagy csak én koncentráltam nagyon oda). Hazaértem, próbálgattam, és nem a rendszámtábla rezonál be :s sőt, elölről jön a hang. viszont ahhoz már halvány lila gőzöm sincs hogy mi lehet.
Valami tipp?
arra tényleg nem lett volna praktikus, szóval jobb a Z750.
Egyébként a Z750 - Pici Ninja párosításból semmi sem sült ki.... mi próbálkoztunk, hogy a garázsban hátha összehoznak egy kis biciklit, de hát.....
Most így jött ki...sokáig nézegettem a kis ninjákat, de 3000km-re két fővel és túracuccal mást kellett nézni..aztán történt egy két dolog és lett a "kicsi"Z, bár a páromnak még lehet összehozunk egy kisninját
passz, ahogy a srácokkal végzünk a Balcsinál én utána egyből megyek. Felvettelek msn-en ott tudunk számot cserélni, és akkor max felhívlak, hogy merre járok.
Jó volt gurulni szombaton én is örülök,hogy összefutotunk
itt vannak a képek!
Wiccának 1 feketepont