értem-értem, de szombaton mikor mész szentesre? mert ugye én meg megyek csongrádra, ott is alszom, aztán ha nemtudom..olyan 4-5 körül mennél, egy ideig tudnánk együtt gurulni kecsótól.
Megyek pontosabban megyünk, de Horvátország van lebeszélve...Papuk hegység és nemzeti park...tükör aszfalt, észbontó kanyarok De ha itt dél felé jártok egyszer mindenképp csatlakoznék
Jól van, akkor maradjon Siófok. Kom-Egom megyét már úgyis láttam épp eleget...
Akkor 9-kor, igen ott a kivezetőnél. VeeLee-vel meg ezek szerint akkor marad a siófoki Mc Dönci találka hely. Aztán beledugjuk az ujjunkat a Balcsiba.
vaaaaaaagy mehetünk a Harley talira is Alsóörsre. Oda megy viszonylag nagyobb tömeg is: http://www.motorozz.hu/main.pl...
A lényeg, hogy mi 4-en ott legyünk valahol, aztán a többiek meg majd csodálhatják a képeket
Ettől féltem mire indulnánk elfogy a létszám.
Budaörsi OMV az jó(ami a kivezető szakaszon van arra gondolsz?Osztyapenkó)
Nekem mindeggy,de Siófoknak jobban örülnék
Párszor voltam már Esztergom és környékén,de mehetünk.
Sőt holnap is Esztergom kertvárosba megyek kicseréltetni a fokozatkijelzőt
Szóval nekem 8 oda megyünk ahová mondjátok
Én se mosom le, mivel esik az esőőőőőőő
Jaja, én is innen megyek!
No, de akkor találjuk ki, hogy mi is legyen a végső cél de szerintem bármelyik is lesz budaörsi OMV kút az jó, nem?
Z750 az nagy, Z1000 meg még nagyobb ott hagytok minket, mint a szöszt
óóóó jaaaaajjjjj.... egyébként nekem is közbejött családi utazás, de úgy voltam vele, hogy akkor majd a Balcsiról követem őket... de most hogy ilyen picike a létszám, lehet hogy akkor egy másik hétvégét kéne kinézni, ami mindenkinek jó lehet! Többiek nagyobb mocival mi a véleményetek? Vagy ahogy látom, 3-an vagyunk Pestről, VeeLee pedig valahonnan Komárom-Esztergom megye környékéről. Lehet hogy akkor arrafelé kéne gurulni. Pl Malomvölgy felé? az nagyon szép hely... ott tudunk dumcsizni is, meg tekeregni is kicsit.
wicca: sajnálom, hogy nem tudsz jönni! De én most úgy néz ki, hogy szombattól szerdáig Szentesen leszek, szóval akár bármelyik nap összefuthatunk, vagy Szentesről hazafelé is beugorhatok Kecskemétre
A fene egye meg Úgy örültem ennek a 7végének, hogy megyünk, erre föl nem tudok ott lenni. Megfeledkeztem nagyanyám 70. születésnapjáról, amit természetesen szombaton kell ünnepelnie
Szóval elnézést, bocsánat, sajnálom, ha legközelebb lesz még ilyen (nagyon remélem) megyek.
Nektek jó szórakozást, csináljatok képeket! (Esetleg ha unatkoztok, guruljatok el Kecskemétre )
MotoCat! Hányra mész Szentesre? Mert nekem a mamázás után Csongrádra kell mennem, az pedig onnan csak egy parasztköpés, szóval ha gondolod....
Én mocskosan fogok odaálítani nincs időm kimosni a kabátom Legalábbis a nyárit.
Az enyém nagynak számít,Z750?
Egy haverom is jön valószínű(Z1000)
Pestről jön még valaki?MotoCat?
9:00 találka? hol?
Hy All!
Véletlenül nem tudja valaki hogy ha a 71 számú útról rámegyek az M7-re Siófokig az fizetős vagy nem?
Mert régen az a rész nem volt az ...ha jól emlékszem...kb 5 éve...
te jó ég úgy használjátok ezt a gépet mintha cukorból lenne.Emberek basszus 250ccm 30paci!Az enyém 125ös 4t azzal lehetett bejáratósan 80at menni!persze mindenkinek magadolga hogy járatja be a motorját de ha ilyen agyonóvva járatjátok az se tesz neki jót.
DaniTM Gratula a mocihoz!
Szentesen mondtak 5500-at? Én is ott vettem, de 4000-et mondtak na mind1, biztos, mert nőből vagyok
Huu nap képzeljétek szombaton mentem a ringe 4 kört, állati jóóóó volt, persze ilyen lassú csoportba, de elég is volt ez így, mert a saját tempómat mehettem.
Tali, igen már én is mondani akartam, hogy vmi konrkét kéne!
Én Pestről fogok menni, szóval szívesen csatlakozom valahol, aki innen indul:) Mondjuk szerintem ráérünk 11-re is odaérni. Tekintve, hogy azért többen kicsit messzebbről jönnek, elvileg. Kingston Ti végül jöttök?
Wica, viszont hazafelé Kecskemét felé megyek, egész pontosan Szentesre, szóval akkor meg mehetünk majd együtt.
A siófoki Mc Dönci szerintem jó ötlet, oda talán mindenki könnyen odatalál
Hy!
Tekintve arra hogy itt mindenkinek elég új a gépe max 1,5 éves, nemigazán kellet még hozzányúlnia senkinek a gépéhez.
/legalábbis én még nem hallottam hogy valakinek szerelőhöz kellett volna vinnie a gépet/
Az alkatrészellátásról meg csak annyit hogy ez nem simson hogy minden sarki fűszeresnél kapsz hozzá cuccot.
Megrendeled és 1hét max 1,5 hét és itt a cucc japánból.
/de az eredeti/
De ennyit minden japán márkánál kell várni az alkatrészekre.
jah igen.... nemigazán érdemes nyüstölni a gépet
/de nem csak ezt hanem a többi japán márkát sem/
mert tényleg nem occsó hozzájuk semmi.
Nagyon barátkozom ezzel a kis motorral, komolyan tervezem a közeljövőben a megvásárlását. Egyetlen aggályom van, amit egy barátom ültetett a fülembe, méghozzá az, hogy szerinte az alkatrész ellátás itthon nem túl kielégítő, azaz a legkisebb munka is vagyonokba kerül és sokat kell rá várni. Ezzel kapcsolatban van tapasztalatotok? Volt már valakinek valami komolyabb javíttatni valója, és ha igen mennyibe került?
reméljük majd legközelebb