Üdv! Lenne egy kérdésem klr 600 központi rugóstag szét szedésével kapcsolatban! Egy tengelyel sehogy nem bírok, meg sem moccan egyik irányban sem! A manuál sem tér ki rá.
Abban reménykedem, hogy valaki már javított vagy bontott már ilyet és meg is osztaná velem ezt a számomra hasznos információt!
Mert már meg vannak a tűgörgők, porvédők és a tengely csapok is!
Jó jön minden ötlet
üdv mindenkinek erdeklödni szeretnék pontossabban szemet vetettem egy 94-es klx650 r re és nem ismerem öket klr 600 am volt azt szo szo lényegében a kérdés az lenne hogy mik a hibák mire kell oda figyelni tips hibák vagy iesmire lennék kiváncsi egyszoval jo vas?
Helló! Van pár Kawasaki klr 650 tengai alkatrészem! Valakit érdekelne írjon! Csere érdekel: Ehhez a típushoz keresek kuplungkart, illetve oldal idomot. Koviarni@gmail.com
Sziasztok! Szelephézagoló korong véletlenül nincs valakinek KLR 600-hoz? És el is adná? 2.65mm vagy 2.70mm vastagságú lenne jó! Csak egy darab kéne de ha volna több akkor azok is érdekelnének!
Üdv ! Van egy Klr 600(89) es motorom, ami elég sokat állt ,és most forralja a vizet. Nem tudok rájönni , hogy miért, víz van benne, termosztát nincs, a hűtők tiszták, vízpumpa forog , Alapjáraton 5 perc és már rotyog.
Helló sziasztok!
Klr-600 főtengelyen lévő lánckereket keresek ami a vezérműláncot illetve a balansz láncot hajtja meg! De ha volna valakinek egy olyan főtengelye amin ez a meghajtó lánckerék elfogatható allapotban van akkor úgy is érdekelne még ha a főtengely valami oknál fogva kuka is, normál kereteken belül!
Meg ha volna valakinek 2,65mm szelephézagoló korongja az is jól jönne!
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani hogy az első teleszkópba milyen méretű szimeringek kellenek, mert addig nem akarom szétszedni amíg nem szereztem be őket. A motorom 93-as klr 600. A válaszokat előre is köszönöm.
Abban reménykedem, hogy valaki már javított vagy bontott már ilyet és meg is osztaná velem ezt a számomra hasznos információt!
Mert már meg vannak a tűgörgők, porvédők és a tengely csapok is!
Jó jön minden ötlet