Helo! Milyen méretű az SM szett? En pont SM szettet keresek az enyemre. Most kezdtem el keresgélni, hogy mégis mekkora a maximum méret ami még elfér benne.
Köszi, Balázs!
Van egy kawára való nagy tankom eladó ha valakit érdekelne itt.KB olyan 40L plusszos lehet.Igazán túrás kinézetet ad a motornak.Azt hiszem 650 es Tengai -on volt de ebben nem vagyok biztos.
Itt elérhető vagyok:
tenere4ever@gmail.com
Ha szükséged van erre akkor megegyezünk!
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy vannak e köztetek olyanok akik Klx 650 el enduróznak,mert most vettem egy klx 650r-t és kíváncsi lennék néhány tapasztalatra.
Viszont szétszedtem a Karbi.. EZ a membrán kellene nekem ha valakinek van esetleg. Ez már meg meredt .A manual szerint valami "coasting enrichter" membrán. valami Karbi guru elmondhatná mi is a szerepe.
Hello
Csak akkor tudod rugni ha a megfelelő holtpontnál kezded.(bocs ha ez nem új info)
1 hónap alatt meg is tanultam hogy elsőre induljon.
MAjd az erdő közepén egyszercsak nem csinált semmit mindha beálltvolna a dugó, de tolásra vitte.
Végül kiderült hogy a dekompresszor rugó volt a hibás azért nem nyitotta a szelepet.
Üdvözle.. Szereztem egy nagyon jó állapotú klr 600 át. De sehogy nem bírom beinditani.szikra van vezérlés a patika Karbi tiszta .Dekompresszor működik .szelepek nyitnak bár egy kicsit nagy a hézag.van esetleg valami ötlet ami segíthet.? Még esetleg annyi hogy baromi nehéz rúgni de az önindító is szenved vel.. e
Köszi, Balázs!