Nem indul a klr .vezérlés gyujtás kompreszió patika .szelep hézag kicsit nagy 01 körül van lehet ez a hiba vagy inkább karbi baj lessz .?kb 10 rugásból egyszer indul de csak pár másod percet jár .ötlet esetleg?
Nagyvas.hu on-line motorosbolt
A korongok nem szerepelnek a készlet listán de intézni fognak!
Vagy meg probálhatod a gerecsemotornál vagy a pinkmotornál is, ők is elég segítőkészek
29mm
Én most rendeltem és azt hiszem, hogy 3-4 ezer /db! Vastagsági válasték 2.10 - 3.10 ig. 0.05 mm létékkel
Ha érdekel akkor utána nézek, hogy hól rendeltem
Sziasztok! Van egy 1985 KLR 600B motorom. Azt szeretném tudni, hogy van-e ezeken a motorokon adattábla vagy típustábla és ha igen akkor hol? Esetleg tudnátok egy képet küldeni róla? Köszönöm!
Ekkorra tervezem a klasszikus Dual Sport motorok és motorosok találkozóját.
Akinek volna ilyesmi a garázs hátuljában vagy esetleg legelöl és van kedve megismerkedni másokkal is akik rejtegetnek még ilyen régi "dombelhárítókat",azok jelezzék felém a részvételi szándékukat!
A helyszín egyelőre pontosan nem ismert.Magyarország az 100%!És annak is a közép vidéke.Mindenki aki részt szeretne venni az eseményen az utolsó két héten belül meg fogja kapni a koordinátákat hogy hol kell keresnie a többi őrültet:)
Éppen ezért kérem az előzetes jelentkezést!
tenere4ever.gmail.com
70 2758857
Sztív
Kérem csak azok jelentkezzenek akik ezt elfogadják ,továbbá 25 évet betölti a motorkerékpárjuk 2016 ban.
Nem létszámra megyek hanem minőségre!
Köszi, már meg oldódott! Sajnos már úgy össze volt gyógyúlva, hogy még melegítésel sem engedet! Levettem a méreteket, flex és ha nem tudok venni bele másikat akkor esztergáltatok egy másikat, csak azt már lehet, hogy bronz perselyel, de még ennek utána nézek
Ez egy típusbetegség,de orvosolható,nézd meg a vidit.
A korongok nem szerepelnek a készlet listán de intézni fognak!
Vagy meg probálhatod a gerecsemotornál vagy a pinkmotornál is, ők is elég segítőkészek
Én most rendeltem és azt hiszem, hogy 3-4 ezer /db! Vastagsági válasték 2.10 - 3.10 ig. 0.05 mm létékkel
Ha érdekel akkor utána nézek, hogy hól rendeltem
Érdekel a link?
Ekkorra tervezem a klasszikus Dual Sport motorok és motorosok találkozóját.
Akinek volna ilyesmi a garázs hátuljában vagy esetleg legelöl és van kedve megismerkedni másokkal is akik rejtegetnek még ilyen régi "dombelhárítókat",azok jelezzék felém a részvételi szándékukat!
A helyszín egyelőre pontosan nem ismert.Magyarország az 100%!És annak is a közép vidéke.Mindenki aki részt szeretne venni az eseményen az utolsó két héten belül meg fogja kapni a koordinátákat hogy hol kell keresnie a többi őrültet:)
Éppen ezért kérem az előzetes jelentkezést!
tenere4ever.gmail.com
70 2758857
Sztív
Kérem csak azok jelentkezzenek akik ezt elfogadják ,továbbá 25 évet betölti a motorkerékpárjuk 2016 ban.
Nem létszámra megyek hanem minőségre!
Üdvözlettel minden leendő "dombelhárítósnak"!
Elég halott a fórum látom.
Keresd meg káosz xr6-ot ő biztos tud segíteni.
Üdv