Bocs nem írtam vissza tegnap már feladtam! 2930 ft a posta költség! Elvileg ezt mire olvasod már nálad kéne legyen a guminak vagy legalább az értesitésnek!
Rendben akkor legyen 21 a kettő plusz posta költség! Nevet, címet. irányítószámot, meg esetleg telefon számot kérhetnék majd hogy a futár tudjon felhívni ha van valami!
Heló az egy Michelin T63 130/80-13 új endúró gumi, ami felnit még nem látott!Annak új ára 28 ezer ft! Én a felébe oda adom! A mellette lévő első gumi egy Kenda Millville K771F 80/100-21 95%-os csak egy hétvégét volt fent a motoron, még az élei a bütyköknek meg van! Ennek az ára 9 ezer ft! De van még egy 90%-os Michelin T 66 140/80-17 Endúró gumi nagyon jó állapotban 8 ezerért!
Eladó egy rendkívül megkímélt állapotú Kawasaki KLR 500 A típusú enduro motorkerékpár . A motor teljesen gyári állapotban van , keveset futott . Ár .: 150.000 Ft Tel.: 06 30 866 2022
Karbi összerakás közben, betekerésnél beletörtem a szivató bowden végén lévő kupakot , (amit beletekerünk a karbiba). Új bowdenen nincs ilyen kupak. Tudnátok segíteni ,hogy hol tudok ilyen alkatrészt szerezni? köszi
Köszi ;)
Neked milyen a kawa? Mióta van meg? Mennyit használod?
Én most a 900as yamaha divimet tervezem eladni és a kawát megtartani. De még nem is tudtam menni vele amióta megvettem.
Olajszűrő fedeled esetleg van ? (aminek nincsen letörve egyik füle se)
Nekem ugyan 650-hez kéne, de sztem ugyanolyan.
Az enyém sajna már nincs meg, egy alátét van bent de túlhűti.
Nekem 1984-es hez kellene működő termosztát.
mikor küldöd?
elküldtem a mail címedre
21.000 hez mit szólnál, a 9-et egy kicsit soknak tartom az elsőért.
Karbi összerakás közben, betekerésnél beletörtem a szivató bowden végén lévő kupakot , (amit beletekerünk a karbiba). Új bowdenen nincs ilyen kupak. Tudnátok segíteni ,hogy hol tudok ilyen alkatrészt szerezni? köszi
Neked milyen a kawa? Mióta van meg? Mennyit használod?
Én most a 900as yamaha divimet tervezem eladni és a kawát megtartani. De még nem is tudtam menni vele amióta megvettem.
Automata dekompresszor van benne, kompressziót csak a kiakasztása után tudsz mérni!