figy nem érzed azt, hogy kissé sok lesz már a felesleges oltás?
Nem kellene ITT is a oltogató szerepet játszani ,azért mert anno bepipulgattál rám...
tartsd meg magadnak a véleményeidet, és nem kellene belekötni minden egyes megnyilvánulásomban!
előre is köszönöm
és bocs mindenkitől, h ilyenneket kell olvasnotok itt
engem megtört a tél:( már nicsn kedvemmotorraülni,állanóan elázok,átfázok,fárasztó...várom az enyhülést, a sarat...meg nekem itt pesten ésszelkell mert hamar lefexik a kawa egy ilyen havas uttesten:S
Tudja valaki h az akksi hogy van belekötve a nagy drótkukacba? egy kapcsolási rajznak nagyon tudnék örülni, vagy annak h h lehet megoldania töltésszabályzást.
Igen
Ez a 200-as KDX-nek a hengere, énis erre gondoltam ,hogy pontos típus alapján stb.. stb... majd kérdezősködök néhány helyen
Csak csupán kíváncsi voltam, hogy mennyire más... mert képen hasonlóak voltak... szokták mondani, hogy "Nem az a h*lye aki nem tud valamit, hanem az, aki nem is kérdezi meg"
JÉ Nem is tudtam hogy van ameikbe alulról megy be a szelep,és lekell húzni hozzá a hengert!:O
Sztem nem vegyélmeg mindent, keress konkrétan ehhez,és akkor lessz tuti a gépsárkány!
Sok sikert!
Hát nem tudom, szerintem nincs ráírva a képre a neved
Egy feltételezés volt amúgy, hasonlít kicsit... fel lesz hívva pár bontó aztán kész, el lesz intézve
Hát, igazából a szelepek benne voltak, csak törötten. A fogasléc és a fogaskerék pedig hiányzott, szóval nyitva voltak benne a szelepek. Szóval, kicsit bonyolult... kicsit érdekes, de ez van xD
mért akkor szólsz mikor összeraktam, és csakúgy tudom kihuzni ha leveszem a hengerfejet...sztem meg nemlessz jó a 200-asé mert a nagyobb hüvely miatt távolabb van egymástól a két szelep,a röpsully viszonmt sztem jó lessz!
Szabad tudni hogy hogy sikerült power szelep nélül szerezned egy ilyet(úgy hogy cakli pakli hiányzik?)
sok sikert!
Nem kellene ITT is a oltogató szerepet játszani ,azért mert anno bepipulgattál rám...
tartsd meg magadnak a véleményeidet, és nem kellene belekötni minden egyes megnyilvánulásomban!
előre is köszönöm
és bocs mindenkitől, h ilyenneket kell olvasnotok itt