Valaki megtudáa nekem mondani kdx 125 98as fötengelyszimering
méreteit?és hogy szét kell e szedni a blokkot hozzá vagy csak elég a két oldalát kibontani?
Hálás köszönet elöre is
Szerintem keresd itt az illetékest,sokáig kell hívogatni mert leeht hogy külföldön van,vagy sms-t írsz neki..:www.krosszmotorok.hu hátha barátságosabb árakon tud neked szerezni alkatrészt,használtat igaz,de idomjai vannak tuti,meg központi teló is talán.
KDX 250 es blokk alkatrészek is kellenének, mert szét lett húzva a gép és hát katasztrófa mit találtunk belül... Kellene henger powerestöl, váltó tengely, amin a lánckerék is van, kiegyensúlyozó tengelyen lévő kiegyensúlyozó elem, a kuplung felöli stb... Ha valakinek vannak alkatrészei, akkor az legyen szives irjon ide, vagy csörgessen meg a 06205335717 es számon
Hali Srácok!
Power szelepek kellenének nekem mindkét oldalra!SŰŰŰŰRGŐŐŐŐŐSSSENNNNN!Ha valaki tud írjon!Nagyon kéne, mert az elvonási tünetek már remegés és hírtelen idegroham formájában jelentkeznek! Ja és egy kapcsolási rajz kéne az elektronikához! Kikkattanoooook!
Előre is köszönöm!
Sziasztok, tud valaki KDX 250 94-95 körüli kiadáshoz komplett idomgarnitúrát? Ha rá megy, akkor valami újabb is jó lenne, főleg az oldal és a farok idom kellene. Továbbá központi teló és kilóméter óra spirál is kellene. számom 06205335717 vagy e-mail: shaggy@citromail.hu
Nekem is ugyan ez van:/
És termosztát sincs sok benne :D
Lehet egy hengerfejtömítés kellene, de most nem fogok venni, mert csak szettben lehet elvileg az meg 9e... -.-
Szerintem bepróbálkozok egy olyannal, h leszedem a hengerfejet, lepucolom a lemezt, ami a henger és a hengerfej között van, és ilyen fekete hő,benzin,olajálló maszlaggal összeteszem..:/
A vizet a kiegyenlítőn látom, hogy emelkedik, és a túlfolyón nyomja ki, de ha csak alapjáraton ketyerészik akkor nem emelkedik, hanem meg áll, csak mikor már megyek vele akkor nyomja ki
Hali!
Nekem a termosztát adta meg magát,azért nyomta ki a vizet a kupaknál. Cseréltem hfej tömítést,aztán kupakot,és nyomta ki a vizet. Mióta kiszedtem a termosztátot semmi víz nem jön,azóta tökéletes a gép!
Háát hallod lehet van ebben a kupak dologban valami, mert mikor csak alapjáraton ketyerészik akkor, nem igen emelkedik a vízszint, de ha máár csapok vele egy tisztes kőrt akkor meg már fel nyomja rendesen
Olyan van, hogy 2 év alatt 2 kupak tönkre megy? :/
Mert nekem nem rég cseréltek kupakot, de igazából nem tartott sokáig a hatás, igaz, h ekkor hengerfejet is tömítettek újra, csak pasztásan :D
Szerintem megint tolok majd egy ilyen pasztázást, csak jó lesz..
2 megoldás van: ha folyamatosan jön akk hengerfej tömítés, ha csak nagyobb fordulaton akk lehet csak a hűtő kupakja. elgyöngül a rugó és kisebb nyomásnál engedi kimenni a túlfolyón a vizet. Először azt próbáld meg mert az az olcsóbb és egyszerűbb lehetőség.
méreteit?és hogy szét kell e szedni a blokkot hozzá vagy csak elég a két oldalát kibontani?
Hálás köszönet elöre is